OP=OP

Goodiebag t.w.v. € 60,- euro!

Artikelnummer: Goodiebag
Artikel 1 van 12 Volgende
€ 20,00 (inclusief btw)

Mystery Goodiebag

Leuk cadeau, speciaal voor vrouwen 
Wanneer u op zoek bent naar een leuke verrassing voor uw vrouw, vriendin of partner, denk dan eens aan: De Mystery Goodiebag van It’s Beautiful Jewelry.

Wat betaal ik ervoor en hoe hoog is de waarde? 
Voor € 20,00 koopt u deze Mystery Goodiebag al, terwijl deze een waarde heeft van ten minste € 60,00. De inhoud van de Mystery Goodiebag bestaat uit verschillende sieraden, waardebonnen en een leuke home accessoire. Er is bewust voor gekozen om geen ringen in de goodiebags te doen, zodat de sieraden door iedere vrouw gedragen kunnen worden. Bij een ring is de precieze maat namelijk erg belangrijk.

Kan ik meerdere Mystery Goodiebags kopen? 
Elke Mystery Goodiebag is anders wat betreft inhoud. 1 op de 25 Mystery Goodiebags bevat bovendien een dames horloge van het merk Tommy Hilfiger met een waarde van ten minste € 169,00! Uiteraard kunt u zoveel goodiebags kopen als u zelf wilt, maar op=op. Er is een beperkt aantal Mystery Goodiebags, dus wees er op tijd bij!

Vanwege de wisselende inhoud, is het bij deze goodiebags uiteraard niet mogelijk om deze te ruilen dan wel te retourneren. Niet geldig in combinatie met andere acties, cadeaubon of kortingscodes!

Lees onze blog voor meer informatie over goodiebags

Specificatie Omschrijving
Merk It's Beautiful Jewelry
Doelgroep Dames
Product Tas
Lengte 24,4 cm
Breedte 19 cm
Hoogte 9 cm
Kleur Groen
EAN 8719327492925
© 2008 - 2023 It’s Beautiful Online Juwelier: Shop online sieraden, horloges en meer | sitemap | rss