MY iMenso heeft een uitgebreide serie sieraden, die vrij eenvoudig te personaliseren is. Enkele jaren geleden is MY iMenso met deze sieradenlijn begonnen. Als eerste kwam het MY iMenso 33 mm medaillon op de markt. Hiermee heeft MY iMenso het aloude medaillon weten te transformeren in een modern en eigentijds sieraad. In dit MY iMenso medaillon kunt u een munt met of zonder zirkonia’s plaatsen, maar ook munten van Agaat Camee, Edelsteen, schelp munten, Gravure munten, Sphérique munten, Naam munten, moderne of oude munten.

Behalve dit 33 mm medaillon kwam al snel het kleinere zusje, het 24 mm medaillon, op de markt. Inmiddels is deze serie uitgebreid met het kleinste zusje, het 14 mm medaillon. Alle medaillons worden uitgevoerd in zilver, eventueel voorzien van een laagje goud of een laagje roségoud en al dan niet voorzien van kleurloze of zwarte zirkonia’s.

MY iMenso heeft voor ieder medaillon een uitgebreide keuze aan bijpassende kettingen en colliers. Het 24 mm medaillon kan bovendien gedragen worden aan één van de MY iMenso armbanden, die daar speciaal voor ontwikkeld zijn. Daarnaast laat dit medaillon zich uitstekend combineren met een bedelarmband van iMenso, Pandora, Pippa Dippa, Silver Rado, SimStars, Tedora, enz. 

Elk medaillon kan bovendien gedragen worden in combinatie met bijpassende MY iMenso oorbellen. Door de bijzondere samenstellingen die u zelf kunt creëren, zult u anderen steeds weten te verbazen. Zo zijn eer oor-stekers en druppelvormige hangers, maar ook munt oorbellen en medaillon oorbelhangers.

MY iMenso is ook uitwisselbaar met andere merken!
Een bijkomend voordeel van de MY iMenso munten is, dat deze over het algemeen onderling uitwisselbaar zijn met de munten van Mi Moneda en Quoins. Hierbij geldt dat de 33 mm munten uitwisselbaar zijn met Mi Moneda L munten en Quoins L munten en de 24 mm munten met Mi Moneda S munten en Quoins S munten.

Let op: het betreft hier een indicatie welke munt in welk medaillon past. Indien een munt niet past dan kan deze volgens de regels van onze klantenservice worden geruild of geretourneerd.

Met het kleinste zusje in de reeks medaillons, namelijk het 14 mm medaillon, worden de toepassingsmogelijkheden en combinatievarianten vrijwel eindeloos. Het 14 mm medaillon kan bevestigd worden op een ring, gedragen worden aan een collier, (bedel)armband en oorbellen. Hiervoor zijn verschillende types medaillon gecreëerd. De 14 mm medaillon is namelijk verkrijgbaar als hanger, als schuifmedaillon voor aan een armband, als bovenkant van een ring en als oorbelhangers.

MY iMenso heeft een schat aan munten voor ieder medaillon. Van eenvoudig tot over-de-top glamour en van cover munt tot spiegelglaasje. Met de Jiving MY iMenso kunt u een luchtiger en speelser effect creëren, terwijl u met een edelsteen juist een mystiek effect krijgt. MY iMenso heeft voor elk wat wils.

Daarnaast heeft MY iMenso zichzelf overtroffen in het naar persoonlijke voorkeuren aan te passen van sieraden door er de MY iMenso Quartz horloge-lijn aan toe te voegen. U kunt uw MY iMenso horloge nu naar uw eigen wensen samenstellen en desgewenst volledig afstemmen op uw andere (MY iMenso) sieraden.

  • Klik hier voor de website van: MY iMenso
  • Klik hier voor de MY iMenso folder

De stijlvolle sieraden van MY iMenso hebben allemaal één ding gemeen en dat is dat ze samen te stellen zijn naar uw eigen wensen.Juwelier It's BeautifulHet merk MY iMenso heeft als missie het inspireren van vrouwen over de hele wereld om zelf een uniek en persoonlijk sieraad samen te stellen, dat haar persoonlijkheid weergeeft en dat haar individualiseert. Met de beeldschone, te personaliseren sieraden van MY iMenso hoeft u nooit meer bij andere sieraden te kijken  en raakt u toch nooit uitgekeken.  MY iMenso: forever yours, always new

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss