per pagina
Sorteer op
    181 - 187 van 187 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

DE MOOISTE NAAMKETTINGEN
De naamketting doet precies wat het belooft. Het is een ketting, met daarop een naam. Zo simpel kan het zijn. De ketting wordt na uw bestelling speciaal voor u gemaakt en de vorm van de hanger is volledig afhankelijk van de doorgegeven naam of namen (in het geval van een dubbele naam ketting). Voor het vervaardigen van deze stijlvolle naamkettingen maken de ervaren edelsmeden van Names4ever exclusief gebruik van de allerbeste edelmetalen; namelijk 925 sterling zilver en 14 karaats goud. Hierdoor staan zij garant voor een tijdloos en gepersonaliseerd sieraad waar u niet snel op uitgekeken zult raken en dat, dankzij de aanpasbare vorm, ook nog eens 100% uniek is. Shop vandaag nog een stijlvolle Names4ever naamketting en laat u verrassen door de kwaliteit.

BIJNA 200 NAAMKETTINGEN
Met bijna 200 unieke naamkettingen bent u bij de naamkettingen van Names4ever verzekerd van een passend en tijdloos sieraad dat aansluit bij uw persoonlijke wensen. Zo wordt er bij de verschillende ontwerpen gebruik gemaakt van verschillende lettertypes en zelfs vormpjes / symbolen. Wat te denken van een supermooie naamketting die beschikbaar is in zilver én goud, die voorzien wordt van een opengewerkt hartje ter decoratie? Misschien is een naam alleen niet genoeg voor u, maar mag er ook wel wat omheen zitten. Dan is de Jessica model naamketting voor u! Bij deze ketting wordt de door u opgegeven naam omlijst met een dubbele, opengewerkte hartvorm met meerdere streepjes en rondjes ter decoratie. Daarnaast zijn er nog naamkettingen die wel een vaste vorm hebben en waar de door u opgegeven naam of namen in worden gegraveerd. Ook hier gaat men met de grootste mee om, om ervoor te zorgen dat u straks een fijntjes afgewerkt sieraad mag ontvangen dat u maar wat graag nog jaren zult willen dragen. Met bijna 200 naamkettingen van zilver en goud zit er voor nagenoeg iedereen wel een stijlvolle naamketting bij!

NAAMKETTINGEN VAN GOUD EN ZILVER
De zilveren naamkettingen zijn gemaakt van 925 sterling zilver en de gouden naamkettingen van 14 karaats goud. Maar wat houden deze termen eigenlijk in? Zilver en goud zijn beiden edelmetalen en hebben diverse dingen met elkaar gemeen. Eén van de dingen die ze met elkaar gemeen hebben is dat ze allebei in hun puurste vorm te zacht zijn om tot een mooi sieraad te maken. Om deze reden worden ze vermengd met andere metalen, om zo tot een beter te bewerken geheel te komen. Zo bestaat het zilver dat voor sieraden wordt gebruikt voor 92,5% uit puur zilver en voor 7,5% uit andere metalen. Vandaar ook de ‘925’ sterling zilver. Bij het goud hebben ze het net even wat ingewikkelder gemaakt. Goud heeft in zijn puurste vorm een karaatgehalte van 24 karaat. Deze 24 karaat is dus 100%. Rekenen we dit even terug naar 14 karaat, dan komen we op een materiaal dat voor een percentage van 58,5% bestaat puur goud en waarbij de resterende 41,5% is samengesteld uit andere metalen. Beide metalen zijn voorzien van een merkje, zodat u weet dat u een kwalitatief sieraad hebt gekocht. Zo zullen sieraden van 925 sterling zilver ergens op het oppervlak voorzien zijn van een merkje met de cijfers 925 en zijn sieraden van 14 karaats goud voorzien van een merkje met de cijfers 585. Zo weet u altijd of het sieraad dat u koopt ook daadwerkelijk voldoet aan de eisen. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss