Sorteer op
  • Reiniging- en reparatieset voor brillen in luxe doos
    Reiniging- en reparatieset voor brillen in luxe doos

    Met deze brillen onderhoudsset van It’s Beautiful reinigt u uw bril in een handomdraai en doet dat ook nog eens bijzonder stijlvol. Dit handige setje is voorzien van een tube reinigingsvloeistof, waarmee u uw brillenglazen kunt…

    € 19,95

DE MOOISTE BRILLENDOZEN VAN DAVIDTS
Bij juwelier It’s Beautiful willen wij iedereen van de mooiste sieraden en accessoires voorzien en tegenwoordig dragen steeds meer mensen een bril, mede ook door die grote hoeveelheden schermtijd. Juist daarom willen wij ons ook richten tot iedereen die een bril draagt en ook hen voorzien van elegante accessoires waarmee zij hun brillen veilig en stijlvol kunnen opbergen en zelfs kunnen onderhouden.

BRILLENDOZEN; DE ONTWERPEN
We zeggen het er meteen maar bij; wij hebben niet bijzonder veel brillendozen. Helaas is deze categorie nu eenmaal niet groter, maar wat we hebben is bijzonder stijlvol en deze raden wij ook zeker aan! Denk hierbij aan de mooie brillendoos, uitgevoerd in rood leer, met een stoffen binnenkant en vier individuele opbergvakken voor vier brillen (het kunnen natuurlijk ook zonnebrillen zijn), met in het deksel een transparant venster zodat u de brillen kunt zien zonder de brillendoos open te maken. De brillendoos is aan de voorkant voorzien van een kleine en simpele vergrendeling zodat u uw brillen veilig op kunt bergen. Verder is er ook nog een grijs lederen brillendoos voor een wat klassiekere uitstraling. De keuze is natuurlijk aan u!

BRILLENDOZEN ALS CADEAU
Een brillendoos kunt u natuurlijk voor uzelf kopen, maar brillendozen zijn ook heel leuk als cadeau. Juist omdat we er niet zo snel aan denken om onze brillen, die we net zo snel op ons nachtkastje leggen, echt veilig en stijlvol op te bergen. Toch is een brillendoos bijzonder functioneel en is deze verkrijgbaar in tijdloze ontwerpen waar u of de begiftigde niet snel op uitgekeken zal raken. Shop vandaag nog een beeldschone brillendoos voor een geliefde en verras hem of haar met een mooi en professioneel ingepakt cadeau!

UW BRIL ONDERHOUDEN
Het dragen van een bril is lang niet zo simpel als het lijkt. Het is niet alleen een kwestie van ’s ochtends opdoen en ’s avonds weer af. Nee, er komt ook een zeker onderhoud bij kijken. En ook voor dat onderhoud bent u bij juwelier It’s Beautiful aan het juist adres! Zo hebben wij een mooi ontworpen onderhoudssetje speciaal voor brillen met daarin een tube reinigingsvloeistof, een schoonmaakdoekje en een kleine schroevendraaier waardoor u uw bril iets kunt bijstellen, mocht dat nodig zijn. Het geheel wordt geleverd in een mooie kartonnen doos met hersluitbare magneetsluiting. Shop deze vandaag nog!

SNEL EEN BRILLENDOOS BESTELLEN
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u de brillendozen snel en voordelig. Onze producten zijn altijd scherp geprijsd en dankzij onze geoptimaliseerde checkout rekent u snel en veilig af. Onze smart checkout wordt volledig verzorgd door Klarna en zij garanderen een Smoooth ervaring! Nadat u de brillendoos hebt gekozen rondt u uw bestelling af door uw gegevens in te vullen (met de smart checkout doet u dit razendsnel) en de verzendwijze van uw voorkeur aan te geven. Vervolgens pakken onze inpakkers uw bestelling feestelijk voor u in, waarna wij de bestelling meegeven aan de postbezorgers die zorg dragen voor een veilige en snelle levering. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss