Sorteer op
  • SALE

    Rosé goudkleurige Zakhorloge / Royal London
    Rosé goudkleurige Zakhorloge / Royal London

    Dit Royal London Heren Zakhorloge is afkomstig van Royal London, dat al jarenlang bekend staat om hun kwalitatief hoogwaardige horloges. Dit zakhorloge bestaat uit een roségoudkleurige edelstalen kast met een witte wijzerplaat en…

    € 199,00 € 150,00
Sorteer op

DE MOOISTE ROYAL LONDON HORLOGES
De horloges van Royal London zijn al jarenlang in trek en zullen ook nog wel flink wat jaren meegaan. Deze stijlvolle horloges zijn namelijk van absolute topkwaliteit en spreken een grote groep mensen aan. Mannen en vrouwen, jong en oud, er is voor ieder wat wils met de stijlvolle horloges van Royal London. Dit grote merk draagt er zorg voor dat uw horloge aan zoveel mogelijk wensen voldoet zonder afbreuk te doen aan de individuele stijl van de horloges. Royal London is een sterk en klassiek merk dat de klasse van het horloge van vroeger combineert met de gemakken van het horloge van nu. Deze horloges voor heren dragen dan ook bij aan het image van een verzorgde man met klasse en zullen een meer dan waardevolle toevoeging zijn aan uw collectie. Veel van de horloges van Royal London hebben een sterk klassiek uiterlijk. Dit betekend vaak een zeer basic horloge, maar tegenwoordig geldt nog altijd: Less is more! Deze basic horloges hebben dus een zeer verzorgd en clean uiterlijk dat niet snel zal gaan vervelen. Toch gaat er een modern horloge schuil onder dat  klassieke uiterlijk en de meeste horloges tonen niet alleen de tijd, maar bijvoorbeeld ook de datum of de dagcyclus. Hierdoor profiteert u van de gemakken van een modern horloge, met de stijlvolle uitstraling van een klassiek horloge.

TIJDLOZE ROYAL LONDON HORLOGES
De meeste horloges hebben vandaag de dag eenzelfde ontwerp, namelijk dat van de horlogekast (al dan niet rond), met een bandje van leer, edelstaal of een ander materiaal en een handige bijpassende sluiting. Deze stijl van horloges kennen we allemaal wel. Toch zijn de meesten van ons ook wel bekend met de meer klassieke variant van het horloge; namelijk het zakhorloge! Deze horloges bestaan uit enkel een ronde kast, vaak met een klep maar in een enkel geval ook zonder, met een mooi vormgegeven wijzerplaat. Het zakhorloge is aan de bovenzijde altijd voorzien van een oogje waar u gemakkelijk een ketting naar keuze doorheen haalt. Zo draagt u het zakhorloge om uw nek of, middels een ander soort ketting, in bijvoorbeeld de borstzak van uw blazer. Deze stijl horloges is inmiddels klassiek te noemen, maar nog altijd goed te dragen.

MOOI ONTWORPEN ROYAL LONDON HORLOGES
De horloges van Royal London kennen één algemeen ontwerp, maar er zijn binnen dat ontwerp genoeg variaties aangebracht, waardoor elk horloge toch een geheel eigen look heeft. Zo is er een goudkleurig zakhorloge met een klep aan de voorzijde met daarin een klein rond venster. Daaromheen zijn er romaanse cijfers geplaatst als tijdsaanduiding, waardoor het, zelfs wanneer het horloge gesloten is, mogelijk is om de tijd af te lezen. Verder is er nog een zilverkleurig zakhorloge met klep met eenzelfde venster, met aan de achterkant een mooie decoratie. Of juist een wat klassieker horloge met gewone cijfers als tijdsaanduidingen, met aan zowel de voorkant alsook de achterkant een solide klep. Zo zijn er, zelfs als ze allemaal voldoen aan datgene waar een zakhorloge aan moet voldoen, genoeg verschillende zakhorloges van Royal London te verkrijgen, waardoor er voor veel heren een geschikt zakhorloge bij zal zitten. 

© 2008 - 2023 It’s Beautiful Online Juwelier: Shop online sieraden, horloges en meer | sitemap | rss