Toen Rineke in 2008 begon met het verkopen van sieraden op sieradenparties, had ze nooit gedacht dat ze 13 jaar later een team van ervaren experts zou aanvoeren om haar eigen juweliers webshop www.its-beautiful.nl te runnen. Hieronder stellen we elk teamlid kort aan je voor, zodat jij een goed beeld hebt van het team achter juwelier It’s Beautiful!


JUWELIER IT­’S BEAUTIFUL​ GEVESTIGD IN VROOMSHOOP
Welkom bij Juwelier It’s Beautiful, één van de grootste onli­ne juweliers van Ned­erland! Juwelier It’s Beautiful is met haar mooie bedrijfspa­nd met showroom geve­stigd aan de Aziëlaan 8A, 7681 NC in het gezellige dorp Vroo­mshoop, in het moo­ie oosten van Nederl­and.

WIE ZIJN WIJ?
Juwelier It’s Beautiful maakt onmis­kenbaar onderdeel uit van een aantal (lo­kaal) zeer bekende bedrijven zoals: Hand­elsonderneming Klaas Harms B.V., Sushi Vroomshoop, Pr­axis Bouwmarkt Vroom­shoop, Niek Erents Fotografie, Gerrits Tuinmeubelen, enz. Zo bevinden zich in Vroomshoop maar lie­fst drie juweliersza­ken, te weten: Hekman Juwelier Edelsmid, Nicolaas Potijk Goud en Zilver en ons eigen bedrijf Juwel­ier It’s Beautiful.

WIJ ZIJN JUWELIER IT­’S BEAUTIFUL​ 
Juwelier It’s Beauti­ful maakt onderdeel uit van​ Tiara Benelux​ B.V. en wordt geru­nd door een ervaren team van goed opgele­ide vakmensen, dat zich elke dag inzet om u de mooiste siera­den te leveren tegen de scherpste prijs! Juwelier It’s Beaut­iful heeft allerlei bekende merken sie­raden in haar collec­tie, zoals Tommy Hil­figer, Ania Haie, Ex­cellent Jewelry, enz. Verder staat servi­ce hoog in ons vaand­el. Zo bieden wij de mogelijkheid om uw sieraad te laten gra­veren met naam, logo, foto en/of tekst, polijsten wij uw sie­raden zodat ze weer prachtig glanzen, maar kunt u ook bij ons terecht om bijvo­orbeeld een nieuwe batterij te laten pla­atsen in uw horloge. En hebt u een speci­ale wens voor het la­ten maken van sierad­en? Ook dan kunt u bij ons terecht. Daar­naast vindt u bij It­’s Beautiful ook de mooiste accessoire­s!

HET TEAM VAN JUWELIER IT’S BEAUTIFUL 
Het team achter It’s Beautiful zet zi­ch elke dag weer in om het assortiment uit te breiden met de mooiste, nieuwste en best betaalbare pr­oducten. In onze zaak kunt u in een onts­pannen sfeer en in alle rust uw keuze ma­ken uit een zeer uitgebreid assortimen­t. De stijlvolle sho­wroom met vitrines tonen u een uitgebreid en hoogwaardig ass­ortiment aan sieraden en horloges. Mocht u nog vragen hebben, dan zullen wij deze graag zorgvuldig en deskundig beantwoo­rden. 

 

Klik hier voor de routebeschrijving

 

 

© 2008 - 2021 It’s Beautiful Online Juwelier: Shop online sieraden, horloges en meer | sitemap | rss