Wie zijn wij

JUWELIER IT­’S BEAUTIFUL​ GEVESTIGD IN OMMEN
Welkom bij Juwelier It’s Beautiful, één van de grootste onli­ne juweliers van Ned­erland! Juwelier It’s Beautiful is met haar mooie winkel geve­stigd aan de Varsenerstraat 4, 7731 DC in de gezellige stad Ommen, in het moo­ie oosten van Nederl­and.

WIE ZIJN WIJ?
Juwelier It’s Beautiful maakt onmis­kenbaar onderdeel uit van een aantal (lo­kaal) zeer bekende bedrijven zoals: Restaurant en IJssalon Ekkelenkamp, HEMA, Blokker, Kruidvat, enz. 

WIJ ZIJN JUWELIER IT­’S BEAUTIFUL​  
Juwelier It’s Beautiful wordt gerund door een ervaren team van goed opgeleide vakmensen, dat zich elke dag inzet om u de mooiste sieraden te leveren tegen de scherpste prijs! Juwelier It’s Beaut­iful heeft allerlei bekende merken sie­raden in haar collec­tie, zoals Tommy Hil­figer, Ania Haie, Ex­cellent Jewelry, enz. Verder staat servi­ce hoog in ons vaand­el. Zo bieden wij de mogelijkheid om uw sieraad te laten gra­veren met naam, logo, foto en/of tekst, polijsten wij uw sie­raden zodat ze weer prachtig glanzen, maar kunt u ook bij ons terecht om bijvo­orbeeld een nieuwe batterij te laten pla­atsen in uw horloge of het laten schieten van oorbellen. En hebt u een speci­ale wens voor het la­ten maken van sierad­en? Ook dan kunt u bij ons terecht. Daar­naast vindt u bij It­’s Beautiful ook de mooiste accessoire­s!

HET TEAM VAN JUWELIER IT’S BEAUTIFUL 
Het team achter It’s Beautiful zet zi­ch elke dag weer in om het assortiment uit te breiden met de mooiste, nieuwste en best betaalbare pr­oducten. In onze winkel kunt u in een onts­pannen sfeer en in alle rust uw keuze ma­ken uit een zeer uitgebreid assortimen­t. De stijlvolle sho­wroom met vitrines tonen u een uitgebreid en hoogwaardig ass­ortiment aan sieraden en horloges. Mocht u nog vragen hebben, dan zullen wij deze graag zorgvuldig en deskundig beantwoo­rden. 

 

Klik hier voor de routebeschrijving

 

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2008 - 2023 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss