Sorteer op

DE MOOISTE DAVIDTS ETUIS
Sieradendozen in alle vormen en maten zijn al tijden populair en een must have voor elke doorgewinterde sieradenverzamelaar. Maar hoe doet u dat, als u heel veel van sieraden houdt, maar niet de ruimte hebt voor een grote sieradendoos? Of stel dat u op reis gaat en efficiënt in moet pakken, maar toch uw mooiste sieraden veilig en overzichtelijk met u mee wenst te nemen? Dan hebt u een sieradenetui nodig en DAVIDTS heeft, naast traditionele sieradendozen, ook een groeiend assortiment beeldschone sieradenetuis. Deze etuis zijn er in verschillende vormen en maten, net als de sieradendozen, maar zijn oprolbaar, waardoor ze minder ruimte in beslag nemen. Sla uw sieraden veilig op en neem ze mee, met de sieradenetuis van DAVIDTS.

DE MOOISTE MANICURESETS
U hebt uw sieraden mooi ingepakt in uw splinternieuwe sieradenetui en u bent klaar om op reis te gaan. Maar het lijkt u wel fijn om uw nagels bij te kunnen houden, ondanks dat u op reis gaat. Het is tenslotte geen gezicht om een peperdure ring om te doen wanneer uw nagels onverzorgd zijn. Wederom biedt DAVIDTS de oplossing, met één van hun vele manicuresets! Deze manicuresets bestaan uit diverse middelen om uw nagels te verzorgen en hebben een mooi en trendy ontwerp, waardoor het helemaal geen straf is om deze sets mee op reis te nemen.

STIJLVOLLE ONTWERPEN VAN DAVIDTS
De sieradenetuis en manicuresets van DAVIDTS zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen en kleuren, waardoor er voor iedereen wel een mooie accessoire bij zit. Altijd stijlvol en vooral ook heel erg praktisch, met meer dan genoeg opbergruimte in de sieradenetuis en alle benodigdheden die u maar kunt wensen bij de manicuresets. Naast sieradenetuis en manicuresets shopt u op deze pagina ook een manchetknopenetui en zelfs een zwarte of donkerbruine kametui. Alle sieradenetuis en manicuresets zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat er voor iedereen wel een mooie accessoire bij zit.

DE MOOISTE ETUIS EN MANICURESETS BIJ IT’S BEAUTIFUL
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u niet alleen de mooiste sieraden, maar ook de mooiste accessoires om deze sieraden in op te bergen zoals de sieradenetuis die op deze pagina te shoppen zijn, alsook handige en mooi vormgegeven manicuresets waarmee u uw nagels piekfijn onderhoudt om zo al uw ringen en armbanden het beste tot hun recht te laten komen. Dankzij de smart checkout van onze payment provider Klarna rekent u altijd snel en soepel af, waarna u enkel nog een verzendwijze hoeft te kiezen. Zo laat u uw bestelling bezorgen waar en wanneer u dat wenst voor een fijne shopervaring! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss