Sorteer op
per pagina
  • Dots Zilveren Side Ring van MY iMenso
    Dots Zilveren Side Ring van MY iMenso

    Deze side ring is afkomstig van MY iMenso, het merk dat al jarenlang een begrip is in de sieradenbranche en ook met deze beeldschone ring versterkt het merk haar positie als trendsetter! Deze ring is gemaakt van 925 sterling…

    € 40,00
Sorteer op
per pagina

MY iMENSO NIEUWE COLLECTIE
Bij MY iMenso zitten de ontwerpers nooit stil. Zij zijn altijd bezig met het ontwerpen van beeldschone nieuwe munten als toevoeging op uw MY iMenso medaillon en nieuwe innovaties op het gebied van aanpasbaarheid, om zo hun internationaal bekende merk waar mogelijk nog verder uit te breiden. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de nieuwste sieraden van MY iMenso en kunt u deze uiteraard meteen bestellen. Ook bij de nieuwe collectie houdt MY iMenso hun welbekende slogan in gedachten en voldoen ze aan hetgeen deze voorschrijft. MY iMenso: Forever Yours, Always New.

MY iMENSO: FOREVER YOURS
Bij MY iMenso proberen ze zich er vanaf het begin al voor in te zetten dat elke vrouw, ongeacht haar smaak of stijl, een MY iMenso sieraad met plezier kan dragen. Geen gemakkelijke opgave, maar wel één waar het team zich met passie en doorzettingsvermogen op heeft gestort en waar ze zich, meer dan 15 jaar na het ontstaan van het merk, nog altijd voor inzetten. En dat is niet zonder resultaat, want ze zijn nog altijd een sterk gepositioneerd merk dat zich op internationale schaal uit blijft breiden en door blijft groeien.

MY iMENSO: ALWAYS NEW
MY iMenso begon als iMenso en dit merk verkocht enkel de mooiste bedels om zo uw bedelarmband mee te versieren. De bedels hebben ze grotendeels achter zich gelaten, maar de aanpasbaarheid waardoor de bedelarmbanden zichzelf kenmerkten is nog altijd een belangrijk onderdeel van het bedrijf en de focus voor het team ligt dan ook bij het verbreden van deze aanpasbaarheid. Zo zijn nagenoeg alle MY iMenso sieraden volledig naar eigen wens aan te passen en bieden zij voldoende mogelijkheden dat bijna iedereen wel een sieraad naar wens kan samenstellen.

MY iMENSO NIEUWE COLLECTIE: EEN MOOIE AANVULLING
De nieuwe collecties van MY iMenso worden altijd ontworpen met de voorgaande collecties in het achterhoofd, zodat u uw MY iMenso medaillon, dat u misschien al wel jaren in uw bezit heeft, ook weer kunt voorzien van een nieuwe munt of een nieuwe ketting uit de MY iMenso nieuwe collectie. Daarnaast blijft MY iMenso zich ook richten op volledig nieuwe lijnen, zoals bijvoorbeeld de MY iMenso Gold collectie of de Goccia collectie. Dus ook als u op zoek bent naar een volledig nieuw sieraad kunt u terecht bij MY iMenso.

MY iMENSO NIEUWE COLLECTIE: BESTELGEMAK
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u veilig en snel en bent u verzekerd van de snelste checkout die volledig is ingesteld op de betaalmogelijkheden die voor u beschikbaar zijn. Daarnaast kiest u voor de bezorgmethode die voor u het beste uitkomt. U bent enkel ’s avonds thuis? Laat uw bestelling ’s avonds bezorgen. U bent zeer wisselend thuis? Laat uw pakket bezorgen bij een afhaalpunt zodat u dit op kunt halen wanneer het u het beste uitkomt. Voor iedereen is er wel een optie om het bestelde sieraad veilig en snel in handen te krijgen. Bestel vandaag nog een MY iMenso sieraad uit de nieuwe collectie en ervaar het bestelgemak bij www.its-beautiful.nl.

 

© 2008 - 2022 It’s Beautiful Online Juwelier: Shop online sieraden, horloges en meer | sitemap | rss