MY iMenso medaillonsMY imenso colliersMY iMenso armbanden
MY iMenso oorbellenMY iMenso ringenMY iMenso horloges

MY iMenso Munten
33mm munten24mm munten14mm munten
9mm muntenGocciaJiving

MY iMenso Nieuw
MY iMenso Complete SetsMY iMenso
Het merk MY iMenso heeft als missie het inspireren van vrouwen over de hele wereld om zelf een uniek en persoonlijk sieraad samen te stellen, dat haar persoonlijkheid weergeeft en dat haar individualiseert. Middels de elegante en unieke medaillons, munten en colliers weten zij deze missie bijzonder goed te voltooien en geven zij vrouwen alle middelen die zij nodig hebben om zelf een beeldschoon sieraad te creëren in slechts een paar stappen. Daarnaast zijn er ook armbanden, oorbellen en zelfs ringen beschikbaar die meteen te dragen zijn en die de stijl van elke vrouw op een bijzondere manier verrijken. Met de beeldschone, te personaliseren sieraden van MY iMenso hoeft u nooit meer bij andere sieraden te kijken en raakt u toch nooit uitgekeken. MY iMenso: forever yours, always new

Medaillons van MY iMenso
De stijlvolle sieraden van MY iMenso hebben allemaal één ding gemeen en dat is dat ze samen te stellen zijn naar uw eigen wensen. Dit is altijd een leuke ervaring en, voor diegenen die het perfecte sieraad willen samenstellen, zelfs een uitdaging. Deze ervaring begint hier, met de stijlvolle medaillons van MY iMenso.

Munten voor de medaillons
De medaillons van MY iMenso zijn van zichzelf al beeldschoon, maar zijn pas echt compleet met één van de vele stijlvolle munten. Al deze munten zijn van een ongekende stijl en zullen uw eigen stijl op een mooie manier verrijken in combinatie met een stralend medaillon. Meer informatie over de munten en het volledige aanbod vindt u hier.

Een collier voor iedereen
Of u nu op zoek bent naar een elegant collier, een stoere ketting of een luxueus collier voor uw medaillon, het aanbod van colliers van MY iMenso biedt voor ieder wat wils. Zo vindt u bij deze colliers de mooiste 925 sterling zilveren colliers waarvan sommige bedekt zijn met een goudkleurig of roségoudkleurig laagje, maar ook de stoerste lederen kettingen en ze zijn allemaal te combineren met het MY iMenso medaillon dat u heeft uitgezocht. Uiteraard zijn deze colliers ook uitstekend los te dragen.

Armbanden van MY iMenso
Op zoek naar een leuke, losse accessoire die u bij meerdere gelegenheden kunt dragen en die ook nog eens van een bekend merk van ongekende kwaliteit en stijl afkomstig is? Dan hoeft u niet verder te zoeken! De armbanden van MY iMenso zijn beschikbaar in verschillen maten en vormen en zijn zo divers dat u moeite zult hebben met kiezen. Toch een poging wagen? Klik dan hier voor het volledige aanbod!

Oorbellen van MY iMenso
Ook voor de mooiste oorversieringen kunt u terecht bij het bekende merk MY iMenso, dat groot is geworden door het gebruik van de allerbeste materialen die op de beste manier zijn omgevormd tot de mooiste sieraden. Deze oorbellen behoren dus tot de allermooiste en hier kunt u uw set uitkiezen.

Ringen van MY iMenso
Deze ringen zijn afkomstig van MY iMenso en dus van de allerbeste kwaliteit. Daarnaast zijn ze ook nog eens bijzonder stijlvol vormgegeven en zelfs te personaliseren! Neem hier een kijkje bij het volledige aanbod van stijlvolle ringen van MY iMenso.

Quartz horloges van MY iMenso
MY iMenso staat vooral bekend om het te personaliseren medaillon dat van zichzelf al in verschillende ontwerpen verkrijgbaar is maar dat ook nog eens te combineren is met verscheidene munten en colliers. MY iMenso is goed in het door de klant zelf laten samenstellen van een sieraad. Niet alleen doen ze dat met ringen, armbanden en medaillons, maar vanaf nu doen ze dat ook met horloges.

Complete sets
Geen tijd of inspiratie voor het samenstellen van uw eigen MY iMenso sieraad? Dan zijn de complete sets een uitkomst! Op zoek naar een compleet sieraad of simpelweg inspiratie? Neem dan hier een kijkje voor de complete sets van MY iMenso.

Sorteer op
Sorteer op
© 2008 - 2020 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss