Er komt nogal wat kijken bij het graveren. Vandaar dat wij deze pagina hebben gemaakt voor onze werkwijze voor het graveren, zodat u weet waar u rekening mee kunt houden bij het aanleveren van de benodigde informatie voor graveren en zodat u weet wat u kunt verwachten wanneer u bij ons een gegraveerd product besteld.

Er zijn bij ons verschillende opties voor graveren, zo kunt u enkel een tekst laten graveren, een tekst aan de buitenkant of een tekst aan de binnenkant, maar bij sommige sieraden is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een logo of foto te laten graveren. Verder is het bij ons ook mogelijk om een sieraad te laten voorzien van een geboortebloem gravering.

IK WIL...
EEN TEKST LATEN GRAVERENEEN GEBOORTEBLOEM LATEN GRAVEREN
 Sieraden die u met een geboortebloem wenst te laten graveren:
- U kunt bij het product zelf aangeven welke geboortebloem u gegraveerd wenst te hebben. U kiest de geboortebloem uit de keuzelijst en wij plaatsen deze zo mooi mogelijk op het door u gekozen sieraad.
- U kunt de te graveren tekst doorgeven bij het product zelf. Het gewenste lettertype kunt u doorgeven bij het bestelproces bij het vakje "vul hier uw graveer tekst of opmerking in".
- Indien u een afwijkend lettertype wenst door te geven, zorg dan dat dit lettertype vermeld staat in onze lijst met beschikbare lettertypes. Staat het opgegeven lettertype niet op de lijst, dan zullen wij u een e-mail sturen met het verzoek een ander lettertype uit te zoeken dat wel op de lijst staat. Uw bestelling zal, mocht dit gebeuren, hoe dan ook een werkdag later pas verwerkt en verstuurd worden.
- Indien u geen lettertype doorgeeft, dan kiezen wij het lettertype dat het beste past bij uw gravering en sieraad.
- Er zijn verschillende opties voor het laten graveren. Let er dus op dat u de juiste optie aanklikt, daar dit invloed heeft op hoeveel u betaald. Zo betaald u bijvoorbeeld meer voor het laten graveren van een afbeelding, dan wanneer u enkel een tekst wenst te laten graveren.

Onze Geboortebloemen:


Wat is jouw geboortebloem?

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss