Er komt nogal wat kijken bij het graveren. Vandaar dat wij deze pagina hebben gemaakt voor onze werkwijze voor het graveren, zodat u weet waar u rekening mee kunt houden bij het aanleveren van de benodigde informatie voor graveren en zodat u weet wat u kunt verwachten wanneer u bij ons een gegraveerd product besteld.

Er zijn bij ons verschillende opties voor graveren, zo kunt u enkel een tekst laten graveren, een tekst aan de buitenkant of een tekst aan de binnenkant, maar bij sommige sieraden is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een logo of foto te laten graveren. Verder is het bij ons ook mogelijk om een sieraad te laten voorzien van een geboortebloem gravering.


EEN TEKST LATEN GRAVERENEEN GEBOORTEBLOEM LATEN GRAVEREN
 


 

Sieraden die u met een foto wenst te laten graveren:
- Om een snelle verwerking van uw bestelling en geweldige foto gravering te bespoedigen, verzoeken wij u om met een aantal punten rekening te houden. Deze punten vindt u hier.
- Bij foto gravures raden wij onze klanten altijd aan om eerst per e-mail contact met ons op te nemen. U kunt dan bij de e-mail de te graveren foto voegen, zodat wij deze kunnen beoordelen en in kunnen schatten of deze op een mooie manier gegraveerd zal kunnen worden.
- Indien u uw foto al hebt aangeleverd per e-mail en deze is door ons goedgekeurd voor gravering, dan kunt u tijdens het bestelproces bij het vakje “Vul hier uw graveer tekst of opmerking in”, aangeven dat er e-mail contact is geweest over de te graveren foto. Wij zoeken dan de juiste foto bij uw bestelling.
- Stuurt u de te graveren foto pas door nadat u de bestelling al hebt geplaatst, dan willen wij u verzoeken om uw order nummer bij de e-mail te vermelden. Let er wel op dat wij de foto alsnog zullen beoordelen. Blijkt de foto niet geschikt voor gravering, dan zullen wij u hierover een e-mail sturen om te vragen of u nog een andere foto wenst aan te leveren. Uw bestelling zal, mocht dit gebeuren, hoe dan ook een werkdag later pas verwerkt en verstuurd worden. 
- Stuurt u alstublieft alleen een foto aan ons door die een groot contrast heeft, zodat er zoveel mogelijk lichte en donkere lijnen zijn, met zo min mogelijk grijze vlakken. Dit zorgt voor een zo mooi mogelijk resultaat.
- Hoe kleiner het gegraveerde oppervlak is, hoe minder sprake er is van contrast. Met andere woorden: Hoe groter het graveeroppervlak, hoe mooier het resultaat.

Als u met deze punten rekening houdt, dan gaan wij er vanuit dat we u van een mooi product met een geweldige gravering kunnen voorzien! 


EEN FOTO GRAVEREN HOE WERKT HET?

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss