Sorteer op
Sorteer op

DE MOOISTE ARMBANDEN VAN BLAAUW BLOED
Zoals de naam al doet vermoeden ontleent dit merk haar inspiratie aan de adel en het bijbehorende gevoel van status. Het merk bestaat uit beeldschone kralen armbanden die worden samengesteld uit de beste materialen. Zo selecteert het team achter Blaauw Bloed enkel het sterkste elastiek om ervoor te zorgen dat uw armband lange tijd mee zal gaan, kiezen ze de meest bijzondere kralen met al dan niet positieve eigenschappen maar die altijd aan uw stijl bijdragen en is enkel het fijnste edelmetaal goed genoeg. Bij het bestellen van de armbanden geeft u uw polsomtrek aan en uw armband wordt speciaal voor u samengesteld zodat deze goed aansluit voor optimaal draagcomfort. Voor de ultieme adel-ervaring wordt uw bestelling ook nog eens verzegeld met goudkleurige wax, precies zoals dit vroeger ook werd gedaan toen iemand van adel belangrijke post ontving. De armbanden zijn in verschillende collecties beschikbaar en per collectie zitten er kleine verschillen in de ontwerpen, waardoor er voor iedereen wel wat bij zit. Desondanks wordt elke collectie gekenmerkt door het gebruik van enkel de allerbeste materialen.

BLAAUW BLOED MET ENKEL DE MOOISTE KRALEN
De armbanden van Blaauw Bloed ontlenen hun design dus aan de adel en het bijbehorende gevoel van status en daar horen natuurlijk materialen bij met een vergelijkbare status. Zo zijn de heren armbanden van Blaauw Bloed allemaal gemaakt van meerdere 8mm kralen die enkel zijn vervaardigd van de allerbeste materialen. Denk hierbij aan een beeldschone armband met meerdere kralen die allemaal zijn gemaakt van obsidiaan met een mooie zwarte kleur. Obsidiaan ontstaat uit snel afgekoelde lava en wordt daarom exclusief gevonden in vulkanische gebieden. Of juist een armband van tijgeroog kralen. Tijgeroogkwarts (de volle beschrijving voor het materiaal) is een gesteente waarin het mineraal kwarts is vermengd met veel ijzerverbindingen. Door de vezelige structuur ontstaat een lichtreflectie in de vorm van een spleet, die doet denken aan een echt tijgeroog. Alle armbanden zijn tevens voorzien van een zilveren bedel met een goudkleurige coating die voorzien is van het beeldmerkje van Blaauw Bloed. Elke armband heeft een fijne afwerking waar u niet snel op uitgekeken zult raken en de armbanden worden per stuk op maat voor u samengesteld.

BLAAUW BLOED ALS MOOI CADEAU
Er zijn weinig dingen leuker dan jezelf op een nieuwe armband trakteren en met de armbanden van Blaauw Bloed voel je je al helemaal bijzonder. Maar het is natuurlijk nog leuker wanneer je iemand anders verrast met een mooie armband van Blaauw Bloed. Stel je voor dat je dit merk helemaal niet kent en dat je ineens een cadeautje krijgt met een met goudkleurige wax verzegelde envelop, met daarin een beeldschone kralen armband die exclusief is ontworpen voor heren en die enkel is gemaakt van de mooiste materialen. Niks is leuker dan zo’n mooi verzorgd cadeau te ontvangen en het zal ervoor zorgen dat de begiftigde zich even als een echte vorst waant. Een waar feestje voor uzelf en de begiftigde. Verras uw geliefde, een goede vriend of een gewaardeerd familielid door vandaag nog een beeldschone heren armband van Blaauw Bloed te bestellen bij juwelier It’s Beautiful. 

© 2008 - 2023 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss