Sorteer op

Juwelier Ommen

JUWELIER OMMEN – Ommen staat bekend als een plaats waar je altijd wel iets te doen kunt vinden. Zo is er midden in het bos bij de Besthemerberg het Bostheater Ommen, het grootste openluchttheater van Nederland. Verder kun je in Ommen op Koe Safari bij Erve Vechtdal, waarbij je alles leert over het Brandrode Vechtdal rund. Maar misschien wil je Ommen wel vanuit een andere invalshoek bekijken: zwevend door de lucht met een paraglider. Daarnaast staat Ommen ook bekend om zijn online juwelier its-beautiful.nl en binnenkort ook om de fysieke winkel van Juwelier It’s Beautiful in Ommen.

DÉ ONLINE JUWELIER ZIT IN OMMEN
Juwelier It’s Beautiful is dé online juwelier waar u voor al uw sieraden terecht kunt via www.juwelierommen.nl of www.ommenjuwelier.nl of www.its-beautiful.nl. Wilt u liever een fysieke shopping experience om uw horloge, ring, oorbellen, armband of ketting te scoren of om oorbelgaatjes te laten schieten? Kom dan binnenkort naar onze winkel in Ommen. Juwelier It’s Beautiful heeft een breed assortiment sieraden en een al even groot assortiment aan merken.  

VOOR BIJZONDERE WENSEN BENT U BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL AAN HET JUISTE ADRES
Bent u op zoek naar een horloge van Tommy Hilfiger? Juwelier It’s Beautiful heeft het. Zoekt u wellicht een herdenkingssieraad of een as-sieraad? Ook dat leveren we. En wat heeft Juwelier It’s Beautiful nog meer te bieden? Reparatie van sieraden, sieraden reinigen, het polijsten ervan, poetsmiddelen voor sieraden, horlogebatterijen vervangen en sieraden personaliseren door te graveren met letters, namen, data, logo, tekst, lijntekening, familiewapen, initialen, geboortebloem, vingerafdruk, foto’s of andere speciale wensen. Maar ook het bepalen van de juiste ringmaat en oorbelgaatjes laten schieten. 

DE BESTE ONLINE JUWELIER VOOR GEPERSONALISEERDE SIERADEN
Verder zijn er sieraden die zijn afgestemd op belangrijke gebeurtenissen. Denk hierbij aan communie sieraden, vriendschapsringen, verlovingsringen, trouwringen en sieraden voor iemand die zijn/haar diploma heeft behaald, maar ook manchetknopen.

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE
Om tegemoet te komen aan de online shoppers leveren wij een gratis ringmaat bepaler op bestelling. Om uw horlogebandje aan te passen aan uw (nieuwe) garderobe hebben we een grote collectie horlogebandjes online staan.

BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL VINDT U DE GROOTSTE COLLECTIES
Andere grote collecties zijn die van zilveren en/of gouden armbanden, ringen, oorbellen, colliers, kettingen, trouwringen en kindersieraden. Ook wat betreft merken is er een hele ruime keuze. Denk hierbij aan Tommy Hilfiger, Ania Haie, My iMenso, Nomelli, Excellent Jewelry, Spark Jewelry, KANE, Karma, Names4ever, Prisma, Lacoste en meer.  

OVERAL WORDT UW BESTELLING ALS CADEAUTJE OP MAAT BEZORGD
Iedere bestelling wordt verpakt als cadeau, waaraan een handgeschreven kaartje kan worden toegevoegd. U kunt zelf kiezen hoe uw bestelling wordt verpakt en hoe u deze wilt laten verzenden. En hebt u vragen over uw bestelling? Dan stuurt u eenvoudig een mailtje en wij nemen contact met u op via mail of telefoon. U kunt overleggen over kleine en grote bestellingen en ook over of de bestelling aan huis geleverd wordt of bijvoorbeeld bij uw vriendin die in Australië woont. Of misschien wilt u liever dat uw cadeau afgeleverd wordt bij het bedrijf van uw (klein)kind in Canada.  

ALTIJD VERZEKERD VAN DE BESTE SERVICE BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL
U bent verzekerd van een snelle levering, u kunt betalen via iDeal of veilig achteraf. Juwelier It’s Beautiful heeft service hoog in het vaandel staan en heeft het keurmerk Thuiswinkelwaarborg

 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss