Kidslabel – Het adres voor de mooiste, gepersonaliseerde kraam- en kindercadeaus

Ben je op zoek naar een bijzonder en mooi cadeau voor een pasgeboren baby, een peuter, een kleuter of een schoolgaand kind?
Misschien een eigen badjasje, een badcape of juist een rugzak? Wij hebben je iets unieks te bieden. 


Wanneer je op zoek bent naar een badcape dan staat er hier vast één voor je (pasgeboren) kind, kleinkind, tante-/oomzegger bij. Onze badcapes zijn speciaal gemaakt van 100% kort geweven katoen, waardoor deze niet alleen zacht en comfortabel aanvoelt, maar ook goed absorbeert. Om de badcape zoveel mogelijk te kunnen aanpassen aan ieders persoonlijke voorkeur, bieden wij de mogelijkheid om te kiezen uit de mooiste kleuren. Bovendien kun je zelf bepalen welke naam er in welk lettertype er zorgvuldig en vakkundig aan de bovenzijde van de gekozen badcape wordt geborduurd. Hiervoor maak je gebruik van onze ontwerptool, zodat jij zelf bepaalt hoe het uiteindelijke resultaat eruit zal gaan zien: Een persoonlijk cadeau van hoge kwaliteit, dat met veel plezier gebruikt zal worden om de baby na elk bad lekker in te wikkelen. 

RugtasBadcape

Zoek je iets voor een kind dat niet ouder is dan 2 jaar, dan kun je ook denken aan een badjas. Maar voor dreumesen en peuters kun je ook denken aan bijvoorbeeld een slabbetje. Zowel de badjassen als de slabbetjes zijn gemaakt van 100% katoen en kunnen gewoon in de wasmachine. Uiteraard kun je ook bij deze items zelf kiezen uit maar liefst 7 verschillende kleuren.  Ook bij deze items kun je zelf bepalen welke naam er in welk lettertype er zorgvuldig en vakkundig aan de voorzijde en eventueel ook de achterzijde van de gekozen badjas of aan de voorzijde van het slabbetje wordt geborduurd. Hiervoor maak je gebruik van onze ontwerptool, zodat jij zelf bepaalt hoe het uiteindelijke resultaat eruit zal gaan zien: Een persoonlijk cadeau van hoge kwaliteit, dat met vaak gebruikt zal gaan worden. 

Wil je liever iets cadeau doen aan een kind dat naar de (buitenschoolse/naschoolse) opvang of naar de peuterspeelzaal of de basisschool gaat? Kijk dan eens tussen de verschillende rugzakken. Door een andere stof, vorm, bedrukking of andere (materiaal)accenten is de rugzak voor jouw stoere of juist schattige kind precies aan te passen aan jouw wensen of aan de wensen van het betreffende kind. Door de naam of een logo door ons te laten borduren, maak je het cadeau helemaal af. Ook hiervoor maak je gebruik van onze handige ontwerptool. 

Maar natuurlijk hebben wij nog meer cadeaus om uit te kiezen. Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan snel verder en maak jouw eigen, persoonlijke keuze voor een uniek cadeau. 

 

Geschreven op 10 februari 2022 | Door Charmaine

 

© 2008 - 2023 It’s Beautiful Online Juwelier: Shop online sieraden, horloges en meer | sitemap | rss