De beste verlovingsringtrends van 2022! 
Waar je ook gaat, er hangt liefde in de lucht. Misschien is het de opgekropte energie die is overgedragen van de lange maanden van de pandemie, de heropleving van The 5 Love Languages ​​in het gemeenschappelijke lexicon, of gewoon het feit dat we eropuit zijn om meer mensen te ontmoeten. Wat de reden dan ook mag zijn, het is wel duidelijk dat er alsmaar meer stellen zich verloven. Wil je dit ook graag? Je zult dan uiteraard een verlovingsring moeten kopen, waarbij je zeker rekening moet houden met de onderstaande trends. 

De beste verlovingsringtrends van 2022!

Ovaal geslepen
De populariteit van ovaal geslepen diamanten is de afgelopen jaren doorgegaan en het is een trend die we in 2022 opnieuw zien. Als je denkt dat hoe groter de steen, hoe beter, overweeg dan ovaal geslepen diamanten. Deze stijl neemt veel meer ruimte op de vinger in beslag, dus mensen hebben de neiging zich te concentreren op de kwaliteit van diamanten in plaats van op het karaatgewicht omdat het groter lijkt. Hailey Bieber en Kourtney Kardashian rekenen zichzelf tot de fans van de stijl. Je kunt er dus zeker van zijn dat, ongeacht de ring, deze keuze prachtig zal zijn.

Ingetogen
Een gezonde obsessie met minimalisme heeft zijn weg gevonden naar elk aspect van ons leven. We zijn onze bezittingen aan het inkorten, ruilen galerijmuren voor kunstwerken met een enkel statement en gaan onze auto verzekeren met de minst uitgebreide verzekering - en deze liefde voor minder strekt zich ook uit tot verlovingsringen. Veel moderne bruiden kiezen namelijk voor een meer minimalistische look die gemakkelijk in hun levensstijl past. De meeste verlovingsringen richten zich op de steen, maar die met een ingetogen ring hebben de neiging om zich op de details te concentreren door unieke diamantslijpingen te gebruiken, gravures toe te voegen of textuur te gebruiken.

Toi et Moi
Een klassieke stijl, de Toi et Moi bestaat al lang voordat we er zelfs maar aan dachten om verlovingsringtrends te volgen. Merk op dat terwijl mode-iconen van de twintigste eeuw (denk aan: Jackie O) de twee-stenen verlovingsringstijl populair maakten, terwijl huidige populaire sterren zoals Ariana Grande, Emily Ratajkowski en Megan Fox het terugbrengen. Als het gaat om het kiezen van een ring waar je jarenlang (of een heel leven) plezier van zult hebben, is de Toi et Moi een perfecte tijdloze keuze. Het kan namelijk een aangename esthetische nevenschikking bieden met twee steenvormen, maar het kan ook een diep persoonlijk verhaal vertegenwoordigen dat twee steensoorten combineert, zoals parel en diamant of smaragd en diamant.

Op maat
Als het erop aankomt, moet je verlovingsring helpen om je liefdesverhaal te vertellen. Veel stellen willen dat dit verhaal wordt weerspiegeld in de ring die ze kiezen, daarom winnen op maat gemaakte ringen steeds meer aan populariteit. Het vinden van een stijl die niet alleen uniek is, maar ook aansluit bij hoe jij je relatie interpreteert, is de drijvende kracht achter deze trend. Koppels gebruiken unieke snitten en werken samen met juweliers die hun ontwerpen kunnen aanpassen om echt op maat gemaakte ringen te krijgen. 


Geschreven op 6 mei 2022 | Door Joep

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss