Velderhof Relaxstoel Collectie

Toe aan een nieuwe stoel?

Wanneer u toe bent aan een nieuwe stoel, bijvoorbeeld omdat u problemen ervaart met gaan zitten en opstaan, denk dan eens aan een relaxstoel van Velderhof. U kunt uw keuze maken door online te kijken, een brochure te bestellen, een showroom te bezoeken of bij u thuis zo’n stoel uit te proberen. Natuurlijk kunt u kiezen voor een enkele stoel, maar u kunt ook al uw zitmeubelen op elkaar aanpassen. Onze adviseurs maken gebruik van maar liefst 21 meetpunten en zorgen ervoor dat uw eigen relaxstoel bovendien wordt aangepast aan onder andere uw beenlengte, ruglengte en de ideale hoogte van de armsteunen en de neksteun. Hierdoor wordt een ergonomische stoel gecreëerd, die speciaal aan uw voorkeuren en eisen voldoet.

Bekleding – De keuze is reuze

Met een keuze uit maar liefst 11 soorten hoogwaardig leer en 22 stof soorten in maar liefst meer dan honderd verschillende kleuren kunt u zeker vinden wat bij u past. U kunt door deze zeer ruime keuzemogelijkheden uw stoel aanpassen op gebruik door u alleen of samen met uw kleinkinderen genieten van elkaars gezelschap, wanneer zij bij u op bezoek komen of tijdens een dagje of avondje oppassen. Bovendien zijn de relaxstoelen zodanig gevormd, dat ze zowel in een ruime woonkamer als in een kleinere woonkamer passen qua afmeting en uitstraling.

Relax mogelijkheden

Wellicht vraagt u zich af wat u zich moet voorstellen bij “Relax mogelijkheden”. U kunt uw neksteun zodanig aanpassen, dat u met hetzelfde gemak naar muziek luistert als waarmee u uw kleinkind voorleest of geniet van uw kopje koffie of thee. Ook uw rug wordt optimaal ondersteund door een verstelbare lendensteun, zodat u langer kunt zitten of liggen terwijl u zich daarnaast kunt ontspannen. Mede daardoor zullen bepaalde pijnklachten kunnen verminderen of zelfs geheel verdwijnen. En dit ergonomisch zitcomfort heeft tot gevolg dat u weer meer zult kunnen genieten van uw leven en van het gezelschap van anderen. 

Zitten, liggen en opstaan

Eén van de grote voordelen van een relaxstoel is, dat u deze zover achterover kunt laten zakken, dat u er gemakkelijk een dutje op kunt doen. De meeste exemplaren zijn voorzien van een beengedeelte, dat omhoog komt zodra u de rugleuning laat zakken. Sommige exemplaren zijn juist voorzien van een losstaande, bijpassende voetensteun. Het is maar net waar uw eigen voorkeur naar uitgaat. En hebt u moeite met opstaan? Dan kunt u als extra optie uw relaxstoel laten voorzien van een sta-op functie. Hiermee kunt u, met een steuntje in de rug, gemakkelijk en veilig gaan zitten en opstaan. Dit is ook heel handig wanneer u bijvoorbeeld uw kleinkind van uw schoot naar het logeerbedje wilt brengen, maar daarvoor net niet voldoende kracht in uw benen hebt. Uiteraard geldt dit ook voor het opstaan met een kopje in uw handen.

Uitgebreide garantie mogelijkheden

Bent u nog niet helemaal ervan overtuigd dat een relaxstoel van Velderhof voor u de juiste keuze is? Bedenk dan dat u uw stoel maar liefst 90 dagen thuis mag uitproberen. Wanneer u binnen deze tijd tot de conclusie komt, dat er toch nog iets veranderd moet worden, dan kan dat zonder problemen geregeld worden. Daarnaast is het mogelijk om tot maar liefst 5 jaar garantie op uw stoel te krijgen. En dat is een hele geruststelling voor velen. De standaard garantie is bovendien al 3 jaar. Met de extra garantie van 2 jaar erbij, ontvangt u bovendien de mogelijk om een vlek professioneel te laten verwijderen en krijgt u daarnaast ook nog een onderhouds- en schoonmaakset. Zo kunt u optimaal en langdurig optimaal genieten van uw eigen, op uw wensen aangepaste relaxstoel. 

Meer informatie

Hebt u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken voor uw eigen relaxstoel? Dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt uw gegevens invullen en een gratis brochure aanvragen op: Velderhof.nl. Belt u liever voor antwoord op uw vragen? Dat kan gratis via: 0499 – 729 366. Wij helpen u graag verder! 

 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss