Keurmerk

Wat vinden onze klanten van de dienstverlening van its-beautiful.nl? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Google. Voor policy review en wetgeving van Google, kunt u deze link aanklikken.

Klantenbeoordelingen

Klanten beoordeling 8.8/10
(300+ beoordelingen)


Thuiswinkel.org - Juwelier It’s Beautiful is officieel lid van Thuiswinkel.

Thuiswinkel.org

Juwelier It’s Beautiful is officieel lid van Thuiswinkel.

Het Thuiswinkel.org Waarborg is hét Nederlandse keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen via internet, catalogi, post en andere verkoopkanalen op afstand. Alle leden van Thuiswinkel.org zijn te herkennen aan het keurmerk. Als consument kunt u ervan op aan dat deze bedrijven de Algemene Voorwaarden Thuiswinkelen en de gedragsregels van de vereniging onderschrijven, dat ze zich houden aan en aanspreekbaar zijn op naleven van de relevante wet- en regelgeving. Als u iets koopt bij een lid van Thuiswinkel.org betekent dit voor u:

Helderheid over met wie u zaken doet:
Vermelding van identiteit, inschrijfnummer van de Kamer van Koophandel en feitelijke adres van het bedrijf
Gemakkelijk, rechtstreeks en permanent toegang tot bedrijfsgegevens middels de Verklaring Thuiswinkel Waarborg

Oplossen klachten en geschillen:
Duidelijke informatie over hoe en op welk adres u met klachten terecht kan;
Bemiddeling klachten en geschillen via Thuiswinkel.org;
Het behandelen van uw klacht door een onafhankelijk geschillencommissie.

Duidelijke garanties en voorwaarden:
Duidelijke informatie over service na aankoop en commerciële garanties;
Duidelijke informatie over de voorwaarden.

Thuiswinkel Waarborg en geschillen:
De bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zullen redelijkerwijs al het mogelijke doen om klachten goed op te lossen. Mocht dat toch niet geheel naar wens verlopen, dan voorzien de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel Waarborg in de mogelijkheid een geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel of een vergelijkbare onafhankelijke geschilleninstantie. De uitspraken van de Geschillencommissie Thuiswinkel zijn bindend; dit betekent dat het bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijf zich dient te houden aan de uitspraak van de Geschillencommissie Thuiswinkel (tenzij het bedrijf de uitspraak binnen twee maanden ter toetsing aan de rechter heeft voorgelegd).

Nakomingsgarantie:
Ten aanzien van de uitspraken van de Geschillencommissie Thuiswinkel biedt het Thuiswinkel Waarborg een “Nakomingsgarantie”. Dit betekent dat Thuiswinkel.org garandeert dat een uitspraak van de commissie wordt nagekomen. Doet een bedrijf dat niet binnen de gestelde termijn, dan kan de betrokken consument zich schriftelijk tot Thuiswinkel.org wenden.
Thuiswinkel Waarborg: géén garantiefonds

Let wel: het betreft hier géén “garantiefonds” voor financieel onvermogen waarop bijvoorbeeld in geval van surséance van betaling of faillissement van een aangesloten bedrijf aanspraak gemaakt kan worden.

Toekenning Thuiswinkel Waarborg:
Om voor het Thuiswinkel Waarborg in aanmerking te komen, dient een bedrijf zich bezig te houden met verkoop op afstand aan consumenten in Nederland. Door middel van het indienen van een aanvraag voor het lidmaatschap van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie geeft een bedrijf te kennen in aanmerking te willen komen voor het voeren van het Thuiswinkel Waarborg. Gedurende de toelatingsprocedure wordt gecontroleerd in hoeverre het bedrijf voldoet aan de voor verkoop op afstand relevante Nederlandse wet- en regelgeving en de gedragsregels van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

Kijk voor meer informatie op de website van Thuiswinkel: www.thuiswinkel.org 

U kunt met uw klacht/geschil ook terecht bij het Europese online geschillenplatform (ODR). Wij verwijzen u in dit geval door naar de volgende pagina: https://ec.europa.eu/consumers/odr

Thuiswinkel.org - Juwelier It’s Beautiful is officieel lid van Thuiswinkel.


< Klantenservice

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss