Grote sieraden, gouden sieraden en meer kleur. Dat waren de sieradentrends voor 2019 waar we eind 2018 al over spraken.
Bij deze een update waarbij we kijken of deze trends aanhouden en wat voor nieuwe trends er mogelijk zijn ontstaan,
zodat je ook in de lente en zomer lekker kunt blijven trendsetten.

 Grote sieraden, gouden sieraden en meer kleur. Dat waren de sieradentrends voor 2019 waar we eind 2018 al over spraken. Bij deze een update waarbij we kijken of deze trends aanhouden en wat voor nieuwe trends er mogelijk zijn ontstaan, zodat je ook in de lente en zomer lekker kunt blijven trendsetten.

Meer kleur!

Als eerste spraken we over de vele verschillende kleuren die we in 2019 gaan zien en dat deze kleuren het langzaam maar zeker zullen gaan winnen op de inmiddels standaard zwarte en witte kleuren. Ook dit blijft in de lente en zomer lekker doorgaan en zal mogelijk alleen maar meer worden. Vooral in de zomer, met een felle zon en strakblauwe lucht, komen die fellere tinten natuurlijk goed tot hun recht. Zo zal kobaltblauw en oker steeds vaker gezien gaan worden, maar ook het beeldschone Living Coral is dé kleur van 2019 en mag dan ook gezien worden. Zwart en wit laten we lekker in de kast hangen en we gaan lekker uitbundig en kleurrijk de straat op!

90s Hoops

Grote oorringen (ook wel bekend als Hoops) zul je ook niet kunnen missen in het straatbeeld van de lente en de zomer van 2019. In het zilver of (nog beter) in het goud, in de standaard ronde vorm of met een unieke twist, de Hoops maken een comeback en de modewereld krijgt weer een boost vanuit de 90s waar jong en oud (de 90s zijn inmiddels alweer bijna 30 jaar geleden) zich bij thuis zal voelen.

Ear cuffs voor iedereen

Naast de feministische Hoops oorbellen, moet er natuurlijk ook een tegenhanger zijn voor de moderne, zelfstandige vrouw van nu, die middels haar uiterlijk en uitstraling een zekere stoerheid wenst te laten zien die breekt met de klassieke sieradenlook. Zo blijven dus ook de Ear cuffs, waar we eind 2018 ook al over spraken, het straatbeeld steeds meer domineren. En dat is ook niet zo gek. De Ear cuffs zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen en kleuren en hebben van zichzelf een meer uitgesproken karakter dan de gemiddelde oorknopjes of oorhangers. En dat uitgesproken karakter is weer te herleiden naar de oorsprong van de Ear cuffs. Deze vond honderden jaren geleden plaats in Azië en Griekenland, waar rijke vrouwen hun oren versierden met de Kaffa (zoals de Ear cuffs toen werden genoemd) en deze konden niet uitbundig genoeg zijn, omdat het een manier was om te laten zien hoe rijk je was. In de achttiende eeuw kwam de Kaffa naar Europa, maar de modewereld van destijds was niet helemaal voorbereid op deze toch ietwat té uitgesproken sieradentrend en de Kaffa werd al snel geminimaliseerd om te voldoen aan de verwachtingen van het straatbeeld van die tijd. Vanaf de jaren 80 werden de Ear cuffs vooral geassocieerd met de pop en punk cultuur, maar nu zijn de Ear cuffs weer helemaal terug en het mag ook steeds uitbundiger en uitgesprokener. Wij zijn er in elk geval helemaal weg van!

Een beetje goud

Eind 2018 hadden we het ook over de gouden sieraden en in het bijzonder de grote gouden armbanden. Deze trend gaat in de lente en zomer even iets minder hard. De gouden sieraden blijven nog steeds populair, maar er gaat iets minder nadruk gelegd worden op de materialen en meer op de daadwerkelijke ontwerpen van de sieraden. Zo zullen gouden Ear cuffs hip blijven, maar het gaat daarbij meer om het gegeven dat je een Ear cuff draagt dan dat deze Ear cuff ook echt van goud is gemaakt. Wellicht zien we deze trend eind 2019 weer terugkomen, dus laat je gouden sieraden niet meteen omsmelten!

Oorbedels… Echt? Ja, echt

Nieuwe trends die we gaan zien in de lente en de zomer van 2019 zijn de oorbellen met bedeltjes. Het bedel concept is natuurlijk allang bekend, maar we kennen het vooral van armbanden (Pandora, BE iMenso, etc.). We gaan het nu echter ook terugzien bij de oorbellen. Er zijn bedels met dieren, geometrische vormen en zelfs sterren en planeten. Het is allemaal te combineren met je bedel oorbel en omdat het enkel aan je oorbel hangt blijft het lekker subtiel. Heel anders dus dan het opvallende schakelgevaar dat je eerder aan je pols had hangen.

Lekker barhangen

Daarnaast gaan ook de Bar Chain oorbellen meer naar voren komen. De bar oorbellen waren al wat langer bekend en begonnen ook al een ware trend te worden. Een slank staafje aan je oor, lekker minimalistisch en simpel, wat wil je nog meer. Nou, een kort schakelkettinkje dus! Deze Bar Chain oorbellen behouden hun simpele ontwerp, maar zoeken de grens van het minimalistische op door een korte schakelketting toe te voegen. Dankzij deze korte schakelketting komt het barplaatje speels aan je oor te hangen, waardoor het net even wat extra speelsheid en aanwezigheid heeft dan de oorspronkelijke bar oorbellen.

Trend voor de dieren

Oorbellen met dieren motieven. Het lijkt misschien meer iets voor kinderen, maar ook de dierenliefhebbers en natuurliefhebbers mogen en gaan zich in 2019 wagen aan de oorbellen met dieren motieven. Denk hierbij aan lieveheersbeestjes, teddyberen, uilen, eenhoorns of vlinders. Ben je gek op één van deze diersoorten of op een andere; draag deze liefde dan met je mee en laat deze liefde zien aan de wereld. In 2019 doe je het, kom je er mee weg en ben je zelfs een trendsetter.  

Als laatste willen we nog een keer terugkomen op waar we het eerder in deze blog al over hadden; Living Coral.

DE kleur van het jaar

Als laatste willen we nog een keer terugkomen op waar we het eerder in deze blog al over hadden; Living Coral. Niet alleen is dit een beeldschone kleur, maar het is ook nog eens uitgeroepen tot de kleur van het jaar door het Pantone Color Institute (Pantone is onder andere verantwoordelijk voor veel tot alle kleurstalen die je onder andere vindt bij verfzaken e.d.). En het is een goede keuze wat ons betreft, want wat is die Living Coral een beeldschone kleur. Deze kleur zal dus veel terug te zien zijn in de kledingmode van dit jaar en ook steeds meer en meer in de sieraden. Daarnaast gaan we meer onderzee kleuren terugzien in onze sieraden en kleding, waarbij te denken aan bijvoorbeeld blauwe tinten (Aquamarijn of Saffier).

De trends zijn dus licht verschoven sinds eind 2018, maar er is ook veel wat met volle vaart doorgaat en daarnaast zijn er nog een aantal superleuke trends bij gekomen. Eén ding is zeker en dat is dat het straatbeeld in 2019 er een stuk mooier uit gaat zien dan het voorheen heeft gedaan (vooral dankzij Living Coral! Zo’n mooie kleur!).
 


 

Sorteer op
 • Zilveren Linker Ear Cuff van Taylor
  Zilveren Linker Ear Cuff van Taylor
  € 16,95
 • Geelgouden Stekercreolen met Bolletjes
  Geelgouden Stekercreolen met Bolletjes
  € 234,95
 • Grote Slanke Basic Creolen van Zilver
  Grote Slanke Basic Creolen van Zilver
  € 29,95
 • Karma Zilveren Oorknoppen met Tube XL Hangers M1961
  Karma Zilveren Oorknoppen met Tube XL Hangers M1961
  € 19,95
 • Goudkleurige Creolen met Hefboomsluiting van Zilver
  Goudkleurige Creolen met Hefboomsluiting van Zilver
  € 34,95
 • Karma Goudkleurige Engelenvleugels Creolen van Zilver M1247
  Karma Goudkleurige Engelenvleugels Creolen van Zilver M1247
  € 19,95
 • Chain Triple Ball Zilveren Goudkleurige Karma Oorbellen
  Chain Triple Ball Zilveren Goudkleurige Karma Oorbellen
  € 21,95
 • Stevige Geelgouden Klapcreolen met Transparante Diamanten
  Stevige Geelgouden Klapcreolen met Transparante Diamanten
  € 1.699,00
 • Opengewerkte Vlinder Oorknoppen van Geelgoud
  Opengewerkte Vlinder Oorknoppen van Geelgoud
  € 124,95
 • Vintage Bloedkoraal Oorknopjes met Decoraties van Goud
  Vintage Bloedkoraal Oorknopjes met Decoraties van Goud
  € 249,00
 • Linker Zilver- Goudkleurige Ear Cuff van Anna
  Linker Zilver- Goudkleurige Ear Cuff van Anna
  € 19,95
 • Grote Slanke Basic Creolen van Zilver
  Grote Slanke Basic Creolen van Zilver
  € 29,95
 • Karma Goudkleurige Olifanten Creolen van Zilver M1208
  Karma Goudkleurige Olifanten Creolen van Zilver M1208
  € 24,95
 • Goudkleurige Gehamerde Oorhangers van Karma
  Goudkleurige Gehamerde Oorhangers van Karma
  € 24,95
 • Goudkleurige Kruis Oorknoppen van Zilver met Roze Zirkonia’s
  Goudkleurige Kruis Oorknoppen van Zilver met Roze Zirkonia’s
  € 19,95
 • Keira Ear Jackets in écht zilver
  Keira Ear Jackets in écht zilver
  € 89,95
 • Grote Ronde Gediamanteerde Creolen van Zilver
  Grote Ronde Gediamanteerde Creolen van Zilver
  € 19,95
 • Karma Zilveren Tubes Round Oorstekers
  Karma Zilveren Tubes Round Oorstekers
  € 9,95
 • Zilveren Oorstekers met Ketting en Zirkonia’s
  Zilveren Oorstekers met Ketting en Zirkonia’s
  € 24,95
 • Karma Zilveren Tubes Square Oorstekers
  Karma Zilveren Tubes Square Oorstekers
  € 9,95
 • Silver Multi Chain Oorstekers van Karma
  Silver Multi Chain Oorstekers van Karma
  € 19,95
 • Zilveren Oorstekers met Schakelkettingen van Karma
  Zilveren Oorstekers met Schakelkettingen van Karma
  € 17,95
 • Zilveren Linker Ear Cuff van Daisy
  Zilveren Linker Ear Cuff van Daisy
  € 19,95
 • Karma Goudkleurige Luipaard Oorknoppen van Zilver M1470
  Karma Goudkleurige Luipaard Oorknoppen van Zilver M1470
  € 19,95
 • Karma Zilveren Creolen met Woodprint Ovale Hanger M2036
  Karma Zilveren Creolen met Woodprint Ovale Hanger M2036
  € 19,95
 • Edelstalen Kruis Oorstekers
  Edelstalen Kruis Oorstekers
  € 9,95
 • Gepunte Howlite Steen Oorknoppen van Goudkleurig Edelstaal
  Gepunte Howlite Steen Oorknoppen van Goudkleurig Edelstaal
  € 14,95
 • Schakelketting Oorhangers van Zilver
  Schakelketting Oorhangers van Zilver
  € 24,95
 • Karma Goudkleurige Bolle Creolen van Zilver M2047
  Karma Goudkleurige Bolle Creolen van Zilver M2047
  € 27,95
 • Karma Symbols XL Double Circle Oval DC Goldplated
  Karma Symbols XL Double Circle Oval DC Goldplated
  € 24,95
 • Twist Spiraal Oorbellen / Spiral Hoops Earrings
  Twist Spiraal Oorbellen / Spiral Hoops Earrings
  € 12,95
 • Zilveren Ear Jackets van Katy Ear
  Zilveren Ear Jackets van Katy Ear
  € 89,95
 • Zilveren ear cuff - Serpentine
  Zilveren ear cuff - Serpentine
  € 19,95
 • Edelstalen Creolen met Structuur van CO88
  Edelstalen Creolen met Structuur van CO88
  € 29,95
 • Goudkleurige Veer Oorknoppen van Zilver
  Goudkleurige Veer Oorknoppen van Zilver
  € 19,95
Sorteer op
© 2008 - 2020 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss
Its-beautiful.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Meer informatie Accepteren
Juwelier It’s Beautiful maakt gebruik van Cookies om uw bezoek en het winkelen bij onze webshop nog leuker en persoonlijker te maken. Met de cookies is het voor ons en derde partijen mogelijk om uw internetgedrag binnen en buiten onze webshop te volgen en te verzamelen. Dankzij deze informatie kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder te gaan met het gebruiken van onze webshop gaat u akkoord met deze cookies. Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.