Sorteer op

DE MOOISTE ZILVEREN TROUWRINGEN
U gaat trouwen en u bent op zoek naar de meest prachtige trouwringen? Uw zoektocht eindigt hier. De zilveren trouwringen zijn gemaakt van 925 sterling zilver en zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Sommige van deze trouwringen zijn versierd met een briljant (een ronde diamant met een briljante slijpvorm) waardoor deze beeldschone doch subtiele ringen een blijvende indruk achterlaten. Bezegel uw liefde met deze stralende zilveren trouwringen. Zilver is in zijn meest pure vorm te hard om te bewerken en kan dus niet tot een sieraad vermaakt worden. Daarom wordt zilver vermengd met andere materialen om het nét zacht genoeg te maken om te bewerken. De term 925 sterling zilver staat dus voor 92,5% zilver, omdat het voorwerp voor 92,5% uit puur zilver bestaat. Dit is de meest gangbare vorm van zilveren sieraden en de term die u op het gebied van zilveren sieraden het meest zult tegenkomen. Zo ook in deze trouwringen categorie.

ZILVEREN TROUWRINGEN MET GRAVERING
Alle trouwringen van zilver worden op uw verzoek voorzien van een persoonlijke gravering. Het is uw trouwdag, jullie trouwringen en deze moeten voorzien zijn van een gravering waar jullie de rest van jullie leven mee willen rondlopen. Deze gravering kan vele vormen aannemen. De gravering kan bestaan uit jullie namen met of zonder de trouwdatum of juist de datum waarop jullie elkaar hebben leren kennen. Of toch liever een zin van betekenis? Een zin die voor jullie beiden heel veel betekent of iets dat jullie vaak tegen elkaar zeggen. Maak het echt persoonlijk. De gravering wordt veelal geplaatst aan de binnenzijde en is dus ook echt alleen voor u en uw partner. Bestel vandaag nog een setje zilveren trouwringen en laat deze voorzien van een persoonlijke graveertekst.

STIJLVOL ONTWORPEN ZILVEREN TROUWRINGEN
Het aanbod van zilveren trouwringen is niet gering, met meer dan 60 trouwringen en trouwringen setjes van zilver, en zit boordevol met mooi ontworpen trouwringen die al dan niet zijn voorzien van meerdere zirkonia’s of zelfs diamanten. Het beeldschone assortiment bestaat uit onder andere: een setje mat zilveren trouwringen met een onderliggende gepolijste strook voor een mooi contrast, waarbij de dames ring is voorzien van een glinsterende zirkonia, een setje graveerbare trouwringen met diamant die aan de buitenkant voorzien kunnen worden van een persoonlijke gravering naar keuze of bijvoorbeeld een gepolijste zilveren ring met een dieper gelegen lijn ter decoratie. En dit is nog maar een greep uit het mooie assortiment van beschikbare zilveren trouwringen. Neem dus vooral een kijkje op deze pagina en bekijk de meer dan 60 unieke zilveren trouwringen sets.

ZILVEREN TROUWRINGEN SHOPPEN MET DE BESTE KWALITEIT
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u de mooiste trouwringen van zilver tegen de scherpste prijs en ook nog eens van de allerbeste kwaliteit. Shop vandaag nog een setje zilveren trouwringen en laat u verrassen door de kwaliteit van de ringen en de service! Bij juwelier It’s Beautiful zetten we ons er elke dag weer voor in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en om u een zo prettig mogelijke shopervaring te bieden. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss