Betaalmethodes

Bij Juwelier It’s Beautiful bieden wij een groot assortiment aan sieraden en accessoires met een bijbehorend groot aantal betaalmethodes. 
Juwelier It’s Beautiful biedt u een 100% veilige betaalomgeving via een beveiligde SSL verbinding.


Betalingen vanuit Nederland

Betalen via iDeal (GRATIS)
Betalen via Creditcards (GRATIS)
Betalen via Paypal (GRATIS)
Betalen via Achteraf Betalen (GRATIS) 
Betalen via Betalen in 3 delen (GRATIS)
Betalen via SofortBanking / DIRECTebanking (GRATIS) 
Betalen via Apple Pay (GRATIS)
Betaling bij Afhalen


Betalen vanuit België 
Komt u uit België? Dan kunt u kiezen uit één van onderstaande betaalmethodes. Alle online betaalmogelijkheden worden afgehandeld door onze betaalprovider Klarna/Mollie. Let op: Klarna/Mollie is eenn slim betaalsysteem, wat inhoudt dat Klarna/Mollie bepaalde betaalmethodes wel of niet toont, afhankelijk van waar u woont en uw kredietwaardigheid. Het kan dus voorkomen dat één of meerdere van de onderstaande betaalmethodes niet getoont wordt. U betaalt via een beveiligde verbinding. De volgende betaalmethodes zijn normaal gesproken beschikbaar:

Betalen via Creditcards | VISA / Mastercard (GRATIS)
Betalen via Online bankoverschrijving | Met internetbankieren
Bankcontact / Mister Cash / KBC/CBC 
(GRATIS) 
Betalen via Achteraf Betalen (GRATIS) 
Betalen via Paypal (GRATIS)
Betalen via SofortBanking / DIRECTebanking (GRATIS)


Betalen via iDeal
Juwelier It's Beautiful maakt gebruik van iDEAL in samenwerking met payment provider Klarna/Mollie. U kunt dus zeker zijn van een veilige en snelle afhandeling van uw betaling.

Door gebruik te maken van iDeal, de meest gebruikte online betalingsmethode van Nederland, betaald u in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. Zo loopt u geen risico en kunt u gemakkelijk uw online betalingen verrichten. De betaling via iDeal verloopt via Klarna/Mollie.

U plaatst een bestelling bij Juwelier It's Beautiful. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u via Klarna/Mollie met iDeal wilt betalen. Klik dan op de Klarna/Mollie-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en It's Beautiful (Tiara Benelux B.V.) wordt geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

Betalen via Creditcards
Kiest u voor betalen met creditcard (Visa, Mastercard, Maestro)? Dan zorgt onze betaalprovider Klarna/Mollie voor een correcte afhandeling met uw creditcardorganisatie. U voert uw creditcardgegevens in, in een beveiligde omgeving.

Wanneer u betaald met een creditcard (Maestro, Mastercard, Visa) betaald u veilig en snel via Klarna/Mollie. Via Maestro kunt u uw bestellingen eenvoudig via internetbankieren betalen. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van Maestro, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Indien u kiest voor een betaling met Mastercard of Visa creditcard, kiest u na het plaatsen van uw bestelling voor de betaalmethode Klarna/Mollie. Er opent zich een pagina waarin u de Visa of MasterCard betaalmethode selecteert. Vervolgens dient u het creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.


Betalen via Achteraf Betalen
Klarna/Mollie voert voor Juwelier It's Beautiful het volledige proces voor achteraf betalen uit. Dit houdt in dat u binnen enkele dagen na het plaatsen van uw bestelling een digitale acceptgiro ontvangt van Klarna via e-mail, waarmee u uw bestelling binnen 14 dagen kunt betalen.

Alvorens uw bestelling af te ronden, dient u een verificatie uit te voeren. De eerste keer dat u dit doet, dient u in te loggen met uw bankpas (of via de Klarna app, indien u via de telefoon te werk gaat) om uw identiteit te verifiëren. Dit om fraude te voorkomen. Nadat u uw identiteit hebt geverifiëerd ontvangt u bij elke daarop volgende bestelling een code via uw e-mail of via de telefoon, die u bij het bestelproces in dient te vullen om uw bestelling voort te kunnen zetten.

Voor uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit ter goedkeuring. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Indien het om wat voor reden dan ook niet mogelijk is om achteraf te betalen via Klarna, dan zal deze optie niet beschikbaar zijn bij het afrekenen. Indien dit het geval is en u hier vragen over hebt, kunt u het beste contact opnemen met Klarna zelf.

U kunt met vragen hierover rechtstreeks contact met Klarna opnemen. Wij kunnen hierin helaas niets voor u betekenen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Klarna. 

Uw bestelling supersnel en smoooth afronden? Download dan de De Klarna shopping app | Klarna Nederland 


Betalen in 3 delen met Klarna. 0% rente en zonder BKR-registratie! 
Betaalt u uw aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van Klarna in 3 delen: de enige methode voor gespreide betaling met 0% rente. U betaalt het aankoopbedrag in 3 keer, zonder bijkomende kosten. Zo koopt u binnen uw budget uw favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 35,- en het maximale bestelbedrag is € 4.000,-.

Met Klarna in 3 delen betaalt u in 3 gelijke delen. Op de afrekenpagina kiest u voor de betaaloptie 'Klarna betaal in 3 delen' en u betaalt het eerste deel, zodra uw bestelling is verstuurd. Voor het 2e en het 3e deel krijgt u automatisch een overzichtelijk betaalschema toegestuurd. 

Het minimale bestelbedrag is € 35,- en het maximale bestelbedrag is € 4000,-. Voorafgaand aan de betaling doet Klarna een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u contact opnemen met Klarna of kiezen voor een andere betaalmethode.

Wilt u meer informatie over Klarna in 3 delen? Bezoek dan: www.klarna.com. Deze betaalmethode is alleen beschikbaar in Nederland en Frankrijk.

Stap 1: 
Kies Klarna in 3 delen bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

Stap 2: 
U betaalt uw eerste deel, wanneer uw bestelling is verstuurd.

Stap 3: 
Binnen 30 dagen betaalt u het tweede deel en binnen 60 dagen het derde (en tevens laatstedeel. 


Betalen via Paypal
Bij Juwelier It’s Beautiful betalen alle klanten gratis met Paypal. Deze veilige elektronische betaalmethode wordt veelgebruikt en is dan ook zeer handig in gebruik. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord en hoeft geen saldo aan te houden. Wanneer u geen saldo meer heeft op uw Paypal account zal Paypal het verschuldigde bedrag automatisch van uw aangekoppelde bankrekening afschrijven. Kijk voor meer informatie op de website van Paypal.


Betalen via Bankcontact 
Via de KBC/CBC betaalknop kunt u als klant van beide banken uw online aankopen eenvoudig betalen via uw vertrouwse online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt. De KBC/CBC betaalknop is een populaire betaalmethode in België. 


Betalen via Apple Pay 
Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of het gezicht.


Betalen via Belfius Direct 
Let op: Belfius Direct is alleen geschikt voor klanten van Belfius. Klanten die een rekening hebben bij een andere bank kunnen betalen via iDEAL, PayPal, Bankcontact, de KBC betaalknop of Bancontact. 


Betalen via SofortBanking / DIRECTebanking 
SOFORT Banking is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen. 

Nadat u voor de betaalmethode SofortBanking heeft gekozen, wordt u vanuit de kassa direct doorgestuurd naar de SofortBanking pagina. U kunt nu uw land en bank selecteren, waarna u in de beveiligde betaalomgeving van SofortBanking terecht komt. Nu kunt u zich aanmelden met uw inloggegevens voor internetbankieren. Deze worden gecodeerd overgedragen aan uw bank. Vervolgens wordt u gevraagd naar de bevestigingscode voor het ondertekenen en uitvoeren van de overschrijving. Deze code verkrijgt u zoals gewoonlijk via uw kaartlezer of uw bank. Wanneer de betaling door u geautoriseerd is, ontvangen wij direct een transactiebevestiging, zodat wij de bestelling voor u kunnen verwerken.

Controleer hier of SofortBanking ook via uw bank mogelijk is.


Betalen bij ophalen

Voor als morgen te lang duurt…

U kunt vanaf nu ook uw bestelling reserveren bij onze winkel in Ommen. Woont u in de buurt en bent u bang om uw postbezorger mis te lopen of hebt u uw bestelling liever vandaag in huis dan morgen, dan is deze methode van bestellen dé uitkomst.

Hoe het werkt:
- U besteld uw sieraden op de webshop.
- Wanneer u klaar bent met winkelen gaat u naar uw winkelwagentje en selecteert bij ‘Betaalmethode’ de optie ‘Betalen bij ophalen’.
- U rondt uw bestelling af.
- Wij sturen u bij de eerstvolgende gelegenheid een e-mail. Dit kan zelfs al dezelfde dag zijn en anders de eerstvolgende werkdag. (mocht er een gewijzigde levertijd gelden, dan stellen wij u hiervan op de hoogte)
- U komt langs bij onze winkel in Ommen en rekent uw bestelling met (gepast) contant geld af, waarna we uw bestelling overhandigen en u van uw aankoop kunt genieten.

Het was nog nooit zo gemakkelijk om te bestellen en af te halen!


Hoe gebruik ik een kortingscode?

  1. In de webwinkel kies je eerst het artikel uit dat je wilt bestellen. Wanneer je op de foto's van het artikel klikt, kom je op een webpagina met meer foto`s van het artikel. Onderaan deze pagina zie je "Voeg toe aan winkelwagen". Hier klik je op.
  2. Je komt nu op de pagina met de naam "Winkelwagen". Je ziet dat het artikel dat je hebt gekozen aan de winkelwagen is toegevoegd.
  3. Nu kies je jouw betaalwijze en het land waar het artikel naar verzonden moet worden. Ook zie je het vak waarin je de kortingscode kunt invullen. Vul jouw code in en klik op "Toepassen". Je ziet dat de korting wordt toegepast.

< Klantenservice

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss