Bestellen

Bestellen kan op de volgende manier:
Via deze webshop snel & gemakkelijk in 4 stappen bestellen. 

Stap 1

 1. Voeg de artikelen toe aan uw winkelwagen.
 2. Klik daarna op Doorgaan met bestellen onderaan de pagina.

Stap 2

 1. Vervolgens selecteert u de betaalmethode die uw voorkeur heeft. Bij alle Klarna methoden vult u uw e-mail adres en postcode in, waarna u uw gegevens verder kunt invullen. Indien u al eerder via Klarna heeft besteld, zullen de gegevens als vanzelf aangevuld worden. Dit scheelt weer tijd!
 2. Ook niet geheel onbelangrijk is het selecteren van de juiste verzendmethode. Wij bieden diverse verzendmethodes, zodat u uw pakket kunt laten bezorgen waar en wanneer u maar wilt.
 3. Daarna selecteert u onderaan dat u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden van zowel Klarna alsook Juwelier It's Beautiful, waarna u op de knop 'Kopen' klikt en uw aankoop definitief maakt.

Stap 3

 1. U rond uw bestelling af door de betaling te voldoen via de door u gekozen betaalmethode.

Stap 4

 1. U ontvangt direct een orderbevestiging op het opgegeven e-mailadres.
  Mocht u geen orderbevestiging ontvangen, e-mail dan gelijk naar info@itsbeautiful.nl
 • Uw bestelling komt bij ons binnen zodra u op de “Bestelling kopen”-knop drukt, onderaan de controlepagina van uw bestelling. Als u alle instructies goed opvolgt, krijgt u onmiddellijk een bevestiging van uw bestelling.
 • Uw bestelling wordt door Juwelier its-beautiful.nl pas in behandeling genomen op het moment dat uw betaling is ontvangen (dit gebeurt het snelst wanneer u betaalt via iDeal, Creditcard, Klarna Achteraf Betalen of PayPal). Wanneer uw betaling is ontvangen, krijgt u hier per e-mail een bericht van.
 • Na ontvangst van uw bestelling en de daarbij behorende betaling zal Juwelier its-beautiful.nl direct voor u gaan werken aan een snelle en correcte afhandeling van uw bestelling. Eerst zal worden gekeken of wij alle artikelen uit uw order uit de voorraad van de winkel / webwinkel kunnen leveren. Wanneer dit niet het geval is zal contact worden gezocht met de importeur of fabrikant van het artikel dat voor u moet worden besteld. Wanneer duidelijk blijkt dat de indicatieve levertijd op de website niet gehaald wordt, zal contact met u worden gezocht en gevraagd of uitstel van levering mogelijk is.
 • Als uw bestelling compleet is, wordt deze verzonden naar het door u gekozen verzendadres. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt met beschermende materialen en goede verpakkingen. 
 • Bestellingen die buiten Nederland dienen te worden bezorgd, kunnen een dag/enkele dagen later bezorgd worden, i.v.m. andere voorwaarden buitenlandse postbezorgingsbedrijven.
   
 • Wij verwerken en verzenden bestellingen van maandag t/m vrijdag.
  Wanneer u een bestelling plaatst op vrijdag na 16.00 uur of op een zaterdag/zondag, kunnen wij uw bestelling pas op zijn vroegst op maandag in behandeling nemen.
   
 • Alle prijzen op Juwelier its-beautiful.nl zijn inclusief 21% BTW. Er is een wettelijke verplichting om de BTW apart te vermelden.
  De BTW is echter al inbegrepen bij het bedrag dat vermeld staat bij de producten op de site, dit hoeft u niet bij op te tellen.

Hoe verwerken wij uw bestelling?

Het plaatsen van een bestelling is zo gedaan, maar wat gebeurt er nadat je jouw bestelling hebt afgerond? Bekijk snel de video voor een kijkje achter de schermen bij juwelier It's Beautiful!

Annuleren of wijzigen

Annuleren of wijzigen:
Het annuleren of wijzigen van een geplaatste bestelling is natuurlijk mogelijk, mits dit gebeurd voordat uw bestelling wordt verzonden. Indien uw bestelling al verzonden is, is het ook nog een optie om de bestelling te weigeren. U geeft dan aan de postbode door dat u het pakket niet wilt hebben. Nadat wij het pakket retour hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om tot een oplossing te komen.

Dat gezegd hebbende willen wij u als webshop vragen om zo goed mogelijk na te denken over uw bestelling alvorens deze definitief te plaatsen, om zo te voorkomen dat u uw bestelling moet annuleren of wijzigen. Zoals gezegd is het uiteraard mogelijk om te annuleren, maar dit levert voor ons extra werkzaamheden op waardoor wij bestellingen van andere klanten helaas minder snel kunnen verwerken.

Om een reeds geplaatste bestelling te annuleren neemt u per e-mail contact met ons op. Graag ontvangen we eventuele wijzigingen of melding tot annuleren z.s.m. op info@itsbeautiful.nl

Producten die op uw verzoek worden gegraveerd, of die op uw verzoek op maat worden gemaakt, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en kunnen dus niet worden geannuleerd of gewijzigd nadat u uw bestelling hebt afgerond. Omdat deze bestellingen speciaal voor u geproduceerd worden, is het ook niet mogelijk om deze bestellingen te retourneren.

Het annuleren of actief weigeren van een bestelling is voor u kostenloos. Heeft u een pakket eenmaal geaccepteerd bij de postbode, dan zijn de verzendkosten bij een eventuele retourzending voor uw rekening.

< Klantenservice

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss