Sorteer op

Geboortebloemen.png

DE MOOISTE GEBOORTEBLOEM KETTINGEN 

Wij zijn alweer jaren bezig met het graveren van sieraden om zo onze geweldige klanten te voorzien van gepersonaliseerde en unieke sieraden. Of dit nu gaat om hangers, kettingen, armbanden, noem het maar op. We hebben ons de kunst van het graveren doorheen de jaren eigen gemaakt met beeldschone gepersonaliseerde sieraden ten gevolg. En vanaf nu specialiseren we ons ook in het vervaardigen van elegante geboortebloem kettingen. Iedere maand heeft zijn eigen geboortebloem die met die maand geassocieerd wordt. En iedere bloem vertegenwoordigd bepaalde eigenschappen, die dan weer passen bij diegenen die in die maand geboren zijn. We zullen de bloemen wat zij vertegenwoordigen kort beschrijven! 

IEDERE MAAND EEN EIGEN GEBOORTEBLOEM KETTING 

De maand januari heeft als geboortebloem een sneeuwklokje. Dit sierlijke witte bloempje staat voor hoop en schoonheid. De viooltjes, die de geboortebloem zijn van de maand februari, staan voor trouw en iedereen die in deze maand geboren is zal dan ook altijd voor je klaar staan. Maart heeft als geboortebloem de Narcis, die staat voor ongeëvenaarde liefde, terwijl madeliefjes, de geboortebloem van de maand april, staan voor onschuld en puurheid. Het lelietje van dalen staat voor lieflijkheid en bescheidenheid. Iedereen die in de maand mei is geboren mag zich deze twee zeer goede eigenschappen eigen noemen. Iedereen die in juni is geboren heeft de roos als geboortebloem. Deze rode roos staat voor liefde (hoe kan het ook anders) en staat als geboortebloem voor een eeuwige en liefdevolle band. De waterlelie is de geboortebloem van juli en deze symboliseert puurheid en elegantie. De verschillend gekleurde klaprozen van augustus staan voor verschillende dingen. Zo staan rode klaprozen voor plezier, witte klaprozen voor troost en staan gele klaprozen dan juist weer symbool voor rijkdom en succes. September heeft als geboortebloem de dagbloem, die staat voor krachtige liefde en genegenheid. De goudsbloem van oktober symboliseert als geboortebloem optimisme en voorspoed. De chrysant heeft net als de klaproos verschillende betekenissen die afhankelijk zijn van de kleur. De chrysant is de geboortebloem van november. Rode chrysanten staan voor liefde, de witte chrysant staat voor onschuld en puurheid en de gele chrysant staat voor onbeantwoorde liefde. De poinsettia is de geboortebloem van de laatste maand van jaar; december. Deze poinsettia lijkt van zichzelf al op een kerststukje en is daarmee perfect als geboortebloem voor de maand december. Deze bloem symboliseert hoop op huiselijk geluk. 

GEBOORTEBLOEM KETTINGEN VAN HET MOOISTE MATERIAAL 

Bij juwelier It’s Beautiful bieden wij een verscheidenheid aan beeldschone birth flower necklaces die allemaal zijn gemaakt van de allermooiste materialen. Zo zult u zien dat de ene helft is gemaakt van 925 sterling zilver, terwijl de andere helft is gemaakt van 14 karaats geelgoud. Beide prachtige edelmetalen die u maar wat graag om uw nek zult willen dragen. Daarbij zijn de geboortebloem kettingen ook nog eens zeer geschikt als cadeau! Dankzij onze inpakservice is het openmaken van een geboortebloem ketting cadeautje alleen al een feestje. Neem snel een kijkje op onze webshop en kies vandaag nog de geboortebloem ketting die bij jou (of juist bij de begiftigde) past! Je kunt de hanger aan de achterkant laten voorzien van een naam of datum voor een extra persoonlijk sieraad. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss