Sorteer op
Sorteer op

Geboortebloemen.png


Iedere maand heeft zijn eigen bloem die met die maand geassocieerd wordt. En iedere bloem vertegenwoordigd bepaalde eigenschappen, die dan weer passen bij diegenen die in die maand geboren zijn. Hieronder de bloemen en een korte beschrijving  van wat ze vertegenwoordigen.

Januari - Sneeuwvlokje; Dit sierlijke witte bloempje staat voor hoop en schoonheid. Februari - Viooltjes; Deze geboortebloem staat voor trouw en degene met deze geboortemaand zal altijd voor je klaar staan. Maart - Narcis; De narcis staat voor ongeëvenaarde liefde. April - Madelief; Deze schattige bloempjes staan voor onschuld, trouwe liefde en puurheid. Mei - Lelietje-van-dalen; Deze bloem staat voor lieflijkheid en bescheidenheid, twee goede eigenschappen om te hebben. Juni - Roos; De rode roos staat voor liefde (hoe kan het ook anders) en staat als geboortebloem voor een eeuwige liefdevolle band. Juli - Waterlelie; De waterlelie symboliseert puurheid en elegantie. Augustus - Klaproos; Verschillende gekleurde klaprozen betekenen verschillende dingen. Zo staan rode klaprozen voor plezier, witte klaprozen voor troost en staan gele klaprozen symbool voor rijkdom en succes. September - Dagbloem; Deze bloem staat voor krachtige liefde en genegenheid. Oktober - Goudsbloem; De goudsbloem symboliseert optimisme en voorspoed. November - Chrysant; Ook de Chrysant heeft een andere betekenis per kleur. Zo staat de rode chrysant voor liefde, de witte chrysant staat voor onschuld en puurheid en de gele chrysant staat voor onbeantwoorde liefde. December - Poinsettia; De poinsettia lijkt van zichzelf al op een kerststukje en is daarmee perfect als geboortebloem voor de maand december. Deze bloem symboliseert hoop op huiselijk geluk. 

Vanaf nu kun jij een beeldschone hanger laten voorzien van jouw geboortebloem of die van een geliefde voor een superleuk cadeau! Neem snel een kijkje bij de beschikbare hangers en bestel vandaag nog een gepersonaliseerd sieraad met jouw geboortebloem! 

© 2008 - 2021 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss