Klachten 
Indien u een klacht heeft over het product dat u heeft gekocht of over onze service, verzoeken wij u ons dit zo snel mogelijk te melden. U kunt hierover een mail sturen naar info@its-beautiful.nl. Omschrijf duidelijk de klacht en vermeld hierbij het ordernummer, artikelnummer en de aankoopdatum. Binnen 1 werkdag berichten wij u over de afhandeling van uw klacht. U ontvangt in ieder geval binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie. U kunt vanzelfsprekend ook telefonisch contact opnemen met ons, tel. +31 (0)546-842083. Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen via het Europees ODR Platvorm via http://ec.europa.eu/consumers/odr/ Een andere mogelijkheid is om uw klacht voor te leggen aan de Geschillencommissie, Postbus 90600, 2509 LP Den Haag (www.sgc.nl)

Niet goed, geld terug 
Bij juwelier It’s Beautiful bestaat de mogelijkheid om uw geld terug te krijgen wanneer uw aankoop onverhoopt tegenvalt of wanneer de bestelling om welke reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoet. Retourneren werkt als volgt: Wanneer u een product dat u heeft gekocht via juwelier It’s Beautiful wenst te retourneren, kunt u deze retourzending binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het product aanmelden via e-mail. Juwelier It’s Beautiful is dan op de hoogte van uw retourzending. Vervolgens heeft u 14 kalenderdagen om de retourzending daadwerkelijk aan ons toe te zenden. U ontvangt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na herroeping, het door u betaalde aankoopbedrag terug op uw rekening. Indien u voor Klarna (achteraf betalen) als betaalmethode heeft gekozen, zullen wij de openstaande Klarna factuur binnen 14 kalenderdagen annuleren.

Indien juwelier It’s Beautiful verzendkosten in rekening heeft gebracht doordat uw bestelling lager was dan € 50,00, dan zult u deze verzendkosten ook terug ontvangen. Kiest u ervoor om uw bestelling te laten versturen als brievenbuspakje of als aangetekende verzending, zelfs al is deze lager dan € 50,00, dan ontvangt u in het geval van een volledige retourzending alsnog € 2,99 verzendkosten retour. Indien juwelier It’s Beautiful geen verzendkosten in rekening heeft gebracht, dan zult u ook geen verzendkosten retour ontvangen. Kiest u zelf voor een duurdere verzending en is uw bestelling boven de € 50,00, dan zal juwelier It’s Beautiful geen verzendkosten vergoeden in het geval van een (volledige) retourzending.

Voor meer informatie over onze retourvoorwaarden en de beste methoden, verwijzen u graag door naar ons retourpagina.  

< Klantenservice

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss