Sorteer op
 • SMARTY SW028E04 SW028 Unisex Horloge | Smartwatch Horloge
  SMARTY SW028E04 SW028 Unisex Horloge | Smartwatch Horloge

  Dit goudkleurige SMARTY SW028E04 SW028 Unisex Horloge bestaat uit een rechthoekige horlogekast waarvan de behuizing is uitgevoerd in goudkleurig aluminium met een breedte van 43 mm en een dikte van 11 mm met daaraan een…

  € 149,00
 • SMARTY SW028E02 SW028 Unisex Horloge | Smartwatch Horloge
  SMARTY SW028E02 SW028 Unisex Horloge | Smartwatch Horloge

  Dit zilverkleurige SMARTY SW028E04 SW028 Unisex Horloge bestaat uit een rechthoekige horlogekast waarvan de behuizing is uitgevoerd in zilverkleurig aluminium met een breedte van 43 mm en een dikte van 11 mm met daaraan een…

  € 149,00
 • SMARTY SW019A SW019 Unisex Horloge | Smartwatch Horloge
  SMARTY SW019A SW019 Unisex Horloge | Smartwatch Horloge

  Dit zwarte SMARTY SW019A SW019 Unisex Horloge bestaat uit een ronde horlogekast waarvan de behuizing is uitgevoerd in zwart aluminium met een diameter van 46 mm en een dikte van 11 mm met daaraan een siliconen horlogeband met een…

  € 119,00
Sorteer op

OP ZOEK NAAR EEN (NIEUWE) SMATWATCH?  
Bent u op zoek naar een nieuwe smartwatch? En wilt u een kleurrijker exemplaar dan uw oude? Of wilt u misschien een smartwatch voor uw kind? Kijk dan eens naar onze collectie SMARTY 2.0! Die is zó uitgebreid, dat er vast wel een exemplaar tussen zit voor u.

IN ALLE KLEUREN EN MATEN 
Nou ja, alle kleuren is misschien wat overdreven, maar wel een flink aantal. Voor sommige exemplaren geldt dat de horlogeband in kleur is en voor andere exemplaren dat de wijzerplaat, de wijzers of de gegevens worden weergegeven in kleur en voor weer andere geldt dat zowel de band in kleur is als de wijzerplaat en/of de gegevens in kleur worden weergegeven. En alle maten? Zeker, aangezien er SMARTY 2.0 horloges voor kinderen, unisex, dames en heren zijn met horlogebanden, die op maat instelbaar zijn.

NIET IN ÉÉN VORM TE VANGEN 
De SMARTY 2.0 is verkrijgbaar in diverse vormen. Gaat uw voorkeur meer uit naar een rond exemplaar of hebt u toch liever een rechthoekig horloge? En wilt u liever een analoge wijzerplaat met Romeinse cijfers, alleen streepjes of zelfs alleen maar twee wijzers? Of gaat uw voorkeur uit naar een digitale weergave? Dat is allemaal mogelijk. Ook wat betreft functionaliteit is er veel keuze. Zo zijn er exemplaren die uw hartslag weergeven, dienst doen als stappenteller, aangeven hoeveel calorieën u verbrand hebt of zelfs alle functies hebben, die u ook hebt met een smartphone, compleet met alle bijbehorende pictogrammen.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN KINDER SMARTWATCH EN EEN DAMES SMARTWATCH? 
Over het algemeen hebben dames dunnere polsen dan heren. Maar datzelfde geldt ook voor kinderen. Toch is er een aantal duidelijke verschillen tussen een dames smartwatch en een kinder smartwatch. Zo zijn er voor de dames uitvoeringen, waarmee menstruatie en ovulatie herinneringen kunnen worden weergegeven. Maar ook wat betreft gebruikte materialen kan er verschil in zitten. Waar voor kinderen over het algemeen exemplaren zijn met een siliconen band, kunnen dames er ook voor kiezen om een band van staal te dragen. Een ander verschil zit in het gebruikte glas. Voor dames wordt Saffierglas gebruikt, terwijl voor kinderen Gorilla Glass SR+ wordt gebruikt.

WELE MOGELIJKHEDEN BIEDT EEN SMARTY 2.0 NOG MEER? 
Qua functionaliteit is de keuze onuitputtelijk. Zo kunt u Bluetooth bellen, kunt u gebruik maken van een bloeddrukmeter, is de smartwatch voorzien van ingebouwde GPS, kunt u kiezen uit maar liefst 14 verschillende sporttrackers, kunt u verschillende alarmen instellen, maakt u gebruik van vind-mijn-smartphone en nog heel veel meer! Bovendien werkt iedere SMARTY 2.0 met zowel Android als iOS en kunt u uw smartwatch aan iedere mobiele telefoon koppelen met een QR-code. Gemak dient de mens, nietwaar?

WELKE EARPODS KAN IK GEBRUIKEN VOOR MIJN SMART 2.0? 
Omdat u ook weleens ongestoord wilt kunnen luisteren naar een podcast of een soundtrack, die perfect is afgestemd op uw trainingsprogramma, draagt u natuurlijk het liefst draadloze earpods. Om zeker te weten dat u de juiste earpods gebruikt, kunt u de SMARTY 2.0 Draadloze Earpods gebruiken, die worden geleverd inclusief bijpassend compact bewaardoosje. En ook hierin hebt u een ruime keuze.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN? 
Dat kan juwelier It’s Beautiful zich goed voorstellen. Daarom kunt u op deze pagina diverse voorbeelden van de SMARTY 2.0 vinden. Zoek snel uw nieuwe favoriet uit, klik en bestel meteen! Dan hebt u nog vóór uw vakantie, feestje of sportevenement uw eigen SMARTY 2.0 in bezit.

© 2008 - 2023 It’s Beautiful Online Juwelier: Shop online sieraden, horloges en meer | sitemap | rss