Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Infinity Sieraden
Is uw liefdevolle relatie oneindig? Dan zijn de razend populaire Infinity sieraden voor u! Dit populaire symbool is door Names4ever weergegeven in beeldschone zilveren en gouden hangers die goed te combineren zijn met bijna elke outfit. Of u nu naar een feestje gaat of aan een bureau zit te werken, de zilveren en gouden infinity hangers voegen toe aan uw stijl en verrijken deze. Dit simpele maar veelbetekende symbool staat symbool voor de oneindigheid van uw relaties en de liefde die u en uw geliefden delen. Laat dus vooral niet de kans voorbij gaan om uw relaties te vereeuwigen in deze stijlvolle zilveren en gouden infinity hangers!

Persoonlijke Sieraden
Names4ever beschikt over een professioneel atelier waarin een ervaren edelsmid speciaal voor u aan de slag gaat. U geeft een naam of twee namen en/of datum door en vervolgens verwerkt de edelsmid deze namen en/of datum in de zilveren en gouden infinity hanger naar keuze. Deze hangers worden speciaal voor u samengesteld en fijntjes afgewerkt door ware professionals. Uw zilveren of gouden infinity hanger zal dus helemaal aan uw wensen voldoen en compleet uniek en persoonlijk zijn.

Kwaliteit voor een lage prijs
De zilveren infinity hangers worden gemaakt van 925 sterling zilver, het eerste gehalte zilver. De 925 staat voor 92,5% wat inhoudt dat de infinity hangers voor 92,5% uit puur zilver bestaan. Hierdoor zijn ze perfect bewerkbaar en komt het zilver het beste tot haar recht. De gouden infinity hangers worden gemaakt van 14 karaats goud. Dit is de meest gangbare vorm van goud voor gebruik in sieraden. Zowel de zilveren als de gouden infinity hangers zijn dus van de allerbeste kwaliteit en dat tegen de scherpste prijs! Een stijlvolle en persoonlijke zilveren of gouden infinity hanger van superkwaliteit was nog nooit zo voordelig.

NAMES4EVER BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL
Wat u moet weten voordat u Names4ever producten besteld bij juwelier It’s Beautiful:
- u heeft bij ons keuze uit meer dan 1400 verschillende Names4ever producten.
- alle materialen die gebruikt worden staan duidelijk beschreven bij de productteksten.
- u heeft bij alle Names4ever producten de mogelijkheid om deze te laten personaliseren. De manier van personalisatie verschilt per sieraad en is in de afbeelding van het sieraad terug te zien.
- het laten personaliseren/graveren van uw Names4ever sieraad zit bij de prijs in begrepen. U betaald dus niet extra voor de personalisatie.
- alle Names4ever producten worden, door hun personalisatie, gezien als maatwerk en vallen dus onder de regels die betrekking hebben op maatwerk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.
- op alle Names4ever producten zit een levertijd van vijf werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat wij uw bestelling doorgeven aan de leverancier. Let u dus op dat, wanneer u uw bestelling op werkdagen na 16.00u of in het weekend plaatst, wij deze pas de volgende werkdag doorgeven aan de leverancier.
 

© 2008 - 2021 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss