Sorteer op

DE MOOISTE INFINITY SIERADEN
Is uw liefdevolle relatie oneindig? Dan zijn de razend populaire Infinity sieraden voor u! Dit populaire symbool is door Names4ever weergegeven in beeldschone zilveren en gouden hangers die goed te combineren zijn met bijna elke outfit. Of u nu naar een feestje gaat of aan een bureau zit te werken, de zilveren en gouden infinity hangers voegen toe aan uw stijl en verrijken deze. Dit simpele, maar veelbetekenende teken staat symbool voor de oneindigheid van uw relaties en de liefde die u en uw geliefden delen. Laat dus vooral niet de kans voorbij gaan om uw relaties te vereeuwigen in deze stijlvolle zilveren en gouden Infinity hangers! Names4ever beschikt over een professioneel atelier waarin een ervaren edelsmid speciaal voor u aan de slag gaat. U geeft een naam of twee namen en/of datum door en vervolgens verwerkt de edelsmid deze namen en / of datum in de zilveren en gouden Infinity hanger naar keuze. Deze hangers worden speciaal voor u samengesteld en fijntjes afgewerkt door ware professionals. Uw zilveren of gouden Infinity hanger zal dus helemaal aan uw wensen voldoen en compleet uniek en persoonlijk zijn.

INFINITY SIERADEN; KWALITEIT VOOR EEN LAGE PRIJS
De zilveren Infinity sieraden worden gemaakt van 925 sterling zilver, het eerste gehalte zilver. De 925 staat voor 92,5% wat inhoudt dat de infinity hangers voor 92,5% uit puur zilver bestaan. Hierdoor zijn ze perfect bewerkbaar en komt het zilver het beste tot haar recht. De gouden Infinity hangers worden gemaakt van 14 karaats goud. Dit is de meest gangbare vorm van goud voor gebruik in sieraden. Zowel de zilveren als de gouden Infinity hangers zijn dus van de allerbeste kwaliteit en dat tegen de scherpste prijs! Een stijlvolle en persoonlijke zilveren of gouden Infinity hanger van superkwaliteit was nog nooit zo voordelig!

STERK ONTWORPEN INFINITY SIERADEN
Met meer dan 50 uniek ontworpen Infinity hangers van zilver en goud zult u bij juwelier It’s Beautiful hoe dan ook slagen voor een mooi en passend naamsieraad. Zo hebben we een opengewerkt Infinity sieraad van zilver, met in het midden het woord HOPE dat in zwierige letters is geplaatst, met in de bolle stroken van het symbool ruimte voor twee te graveren namen. Zo vereeuwigd u de namen van u en uw partner in een tijdloos sieraad. Of misschien trekt het Mathilda model armband u wel meer? Bij deze schakelarmband zit er aan de voorkant een plaatje in de vorm van een opengewerkt Infinity teken, waarbij één van de diagonale stroken aan de voorzijde volledig is voorzien van een naam naar keuze. Liever iets met enkel uw initialen? Neem dan een kijkje bij één van de vele mooie Initiaal hangers van goud, met of zonder glinsterende zirkonia, waarbij de twee doorgegeven initialen in de opengewerkte lussen van het Infinity teken geplaatst worden voor een speels effect.

DE BESTE SERVICE BIJ JUWELIER IT’S BEAUTIFUL
Voor de beste service shopt u online bij juwelier It’s Beautiful! Dankzij onze smart checkout rekent u razendsnel af en plaatst u uw bestelling al met slechts een paar keer klikken. Kies voor één van de vele verzendmethodes en laat uw bestelling bezorgen waar en wanneer u dat wenst. Gaat het om een cadeautje? Onze professionele inpakkers pakken uw bestelling graag feestelijk voor u in, zodat u deze maar wat graag cadeau zult willen geven. Neem vandaag een kijkje bij het aanbod Infinity sieraad en laat u verrassen door de vele mogelijkheden! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss