Sorteer op
Sorteer op

Zilveren Infinity Sieraden
Gemaakt van 925 sterling zilver, het allerbeste zilver om sieraden van te maken, en beeldschoon! Deze zilveren infinity sieraden zijn uitermate geschikt als cadeau en altijd leuk om te geven, maar ook zeker om te krijgen. Deze sieraden zijn stuk voor stuk van zeer hoge kwaliteit en worden speciaal voor u gemaakt door een ervaren edelsmid die samen met een team van experts aan uw zilveren infinity sieraad gaat werken.

Infinity Hangers en Armbanden
Het populaire Infinity symbool is goed te combineren met meerdere soorten sieraden, zoals bijvoorbeeld hangers en armbanden. De infinity armbanden bestaan uit een handgeknoopt koord met in het midden een zilveren infinity teken waarop een door u opgegeven naam geplaatst zal worden. Deze zilveren infinity armbanden zijn verstelbaar in lengte en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De zilveren infinity hangers zijn stuk voor stuk uniek en kunnen worden gepersonaliseerd door middel van een op te geven tekst. Zowel de zilveren infinity hangers als de zilveren infinity armbanden zijn van goede kwaliteit en worden speciaal voor u samengesteld, zodat u verzekerd bent van een uniek en persoonlijk infinity sieraad.

NAMES4EVER BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL
Wat u moet weten voordat u Names4ever producten besteld bij juwelier It’s Beautiful:
- u heeft bij ons keuze uit meer dan 1400 verschillende Names4ever producten.
- alle materialen die gebruikt worden staan duidelijk beschreven bij de productteksten.
- u heeft bij alle Names4ever producten de mogelijkheid om deze te laten personaliseren. De manier van personalisatie verschilt per sieraad en is in de afbeelding van het sieraad terug te zien.
- het laten personaliseren/graveren van uw Names4ever sieraad zit bij de prijs in begrepen. U betaald dus niet extra voor de personalisatie.
- alle Names4ever producten worden, door hun personalisatie, gezien als maatwerk en vallen dus onder de regels die betrekking hebben op maatwerk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.
- op alle Names4ever producten zit een levertijd van vijf werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat wij uw bestelling doorgeven aan de leverancier. Let u dus op dat, wanneer u uw bestelling op werkdagen na 16.00u of in het weekend plaatst, wij deze pas de volgende werkdag doorgeven aan de leverancier.
 

© 2008 - 2021 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss