Sorteer op

DE MOOISTE INFINITY SIERADEN VAN ZILVER
Gemaakt van 925 sterling zilver, het allerbeste zilver om sieraden van te maken, en beeldschoon! Deze zilveren Infinity sieraden zijn uitermate geschikt als cadeau en altijd leuk om te geven, maar ook zeker om te krijgen. Deze sieraden zijn stuk voor stuk van zeer hoge kwaliteit en worden speciaal voor u gemaakt door een ervaren edelsmid die samen met een team van experts aan uw zilveren Infinity sieraad gaat werken. Het populaire Infinity symbool is goed te combineren met meerdere soorten sieraden, zoals bijvoorbeeld hangers en armbanden. De Infinity armbanden bestaan uit een handgeknoopt koord met in het midden een zilveren Infinity teken waarop een door u opgegeven naam geplaatst zal worden. Deze zilveren Infinity armbanden zijn verstelbaar in lengte en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De zilveren Infinity hangers zijn stuk voor stuk uniek en kunnen worden gepersonaliseerd door middel van een op te geven tekst. Zowel de zilveren Infinity hangers als de zilveren Infinity armbanden zijn van goede kwalitiet en worden speciaal voor u samengesteld, zodat u verzekerd bent van een uniek en persoonlijk Infinity sieraad.

INFINITY SIERADEN VAN ZILVER ALS CADEAU
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u altijd de mooiste sieraden als cadeau, maar met deze zilveren Infinity naamsieraden hebt u hoe dan ook een we heel bijzonder cadeau in handen. Een cadeau dat ook nog eens op uw verzoek voorzien kan worden van één of meerdere gegraveerde na(a)m(en), voor een persoonlijk sieraad dat de begiftigde maar wat graag zal willen dragen. Onze professionele inpakkers pakken uw bestelling graag feestelijk voor u in en met onze inpakservice kiest u zelf de kleur van het inpakpapier en laat u het gekozen sieraad misschien wel verpakken in een stijlvol sieradendoosjes.

INFINITY SIERADEN VAN DE ALLERBESTE KWALITEIT ZILVER
Alle sieraden op deze pagina zijn gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met een fijntjes gepolijst oppervlak waardoor het sieraad mooi glanst en ook mooi blijft glanzen. De ‘925’ in 925 sterling zilver staat voor het percentage puur zilver dat er gebruikt is bij het samenstellen van het sieraad. Zilver is in zijn puurste vorm namelijk te zacht om tot een mooi sieraad te vermaken, waardoor het al langere tijd vermengd wordt met andere metalen om het zo tot een werkbaar geheel te maken. Zilver dat benoemd wordt als 925 sterling zilver bestaat dus voor 92,5% uit puur zilver en voor 7,5% uit andere metalen. Ergens op het sieraad zal ook het merkje in de vorm van de cijfers ‘925’ staan, zodat u altijd kunt controleren of het sieraad ook echt van het allerbeste zilver is gemaakt.

INFINITY SIERADEN VAN ZILVER MET DE BESTE SERVICE
Deze Infinity sieraden van zilver zijn super leuk en zijn ook nog eens zeer gemakkelijk te bestellen dankzij onze smart checkout van Klarna! Klarna is onze payment provider en zij dragen er de grootste zorg voor om het afrekenen voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met de smart checkout vult u uw gegevens razendsnel in en kiest u zonder moeite voor de betaalmethode en verzendwijze van uw voorkeur. Bestel vandaag nog een Infinity sieraad van zilver en laat u verrassen! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss