per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 105 resultaten
  • 1
  • 2

GOUDEN CHARMS
Het is niet alles goud dat blinkt, maar deze gouden charms zijn dat zeker wel! Deze schitterende sieraden worden na bestelling speciaal voor u gemaakt door een ervaren edelsmid in een professioneel atelier van alleen het allerbeste materiaal, namelijk 14 karaats goud. Deze uitstekend afgewerkte gouden charms zijn een zeer mooie toevoeging aan uw verzameling charms en ze zijn ook nog eens te personaliseren!

PERSOONLIJKE GOUDEN CHARMS
Die charms die iedereen al heeft bent u vast al zat. Het is tijd voor wat anders. Voor iets persoonlijks. Names4ever heeft precies datgene dat u zoekt, namelijk gouden charms die speciaal voor u worden gemaakt. Bij bestelling kunt u een naam of letter doorgeven die voor u in de gouden charm verwerkt zal worden. Op deze manier bent u verzekerd van een persoonlijke en unieke gouden charm, die u na ontvangst meteen aan uw bedelarmband kunt hangen.

NAMES4EVER BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL
Wat u moet weten voordat u Names4ever producten besteld bij juwelier It’s Beautiful:
- u heeft bij ons keuze uit meer dan 1400 verschillende Names4ever producten.
- alle materialen die gebruikt worden staan duidelijk beschreven bij de productteksten.
- u heeft bij alle Names4ever producten de mogelijkheid om deze te laten personaliseren. De manier van personalisatie verschilt per sieraad en is in de afbeelding van het sieraad terug te zien.
- het laten personaliseren/graveren van uw Names4ever sieraad zit bij de prijs in begrepen. U betaald dus niet extra voor de personalisatie.
- alle Names4ever producten worden, door hun personalisatie, gezien als maatwerk en vallen dus onder de regels die betrekking hebben op maatwerk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.
- op alle Names4ever producten zit een levertijd van vijf werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat wij uw bestelling doorgeven aan de leverancier. Let u dus op dat, wanneer u uw bestelling op werkdagen na 16.00u of in het weekend plaatst, wij deze pas de volgende werkdag doorgeven aan de leverancier.

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss