per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 167 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

DE MOOISTE VINGERAFDRUK SIERADEN 
Deze vingerafdruk sieraden vormen niet alleen de nieuwste trend op het gebied van gepersonaliseerde sieraden, maar ze zijn ook nog eens ontzettend stijlvol en bevatten een diepe betekenis die wellicht alleen u begrijpt. Deze vingerafdruk sieraden worden gemaakt door Names4ever en zijn een exacte kopie van de door u aangeleverde vingerafdruk. U levert de vingerafdruk aan door het stappenplan in te vullen, uw vingerafdruk te scannen en te e-mailen. Zo levert u gemakkelijk in enkele stappen uw vingerafdruk aan, waarna deze speciaal voor u op het sieraad van uw keuze geplaatst zal worden, door een ervaren edelsmid in een professioneel atelier.

DIVERS ONTWORPEN VINGERAFDRUK SIERADEN
De vingerafdruk sieraden van Names4ever vormen een uitzonderlijk mooie productgroep, waar u met het grootste gemak een beeldschone hanger tussen zult vinden, die aan uw wensen voldoet. Denk hierbij aan een gekantelde hartvormige hanger van goud, met onderaan ruimte voor een vingerafdruk en daarboven ruimte voor een korte te graveren tekst. De vingerafdruk wordt bijna volledig horizontaal geplaatst door hoe het hartje gekanteld is, met daarboven ruimte voor een te graveren naam en datum die met een lichte kromming geplaatst worden. Of juist een druppelvormige hanger van zilver, die volledig is bedekt met de vingerafdruk gravering naar keuze. Of toch juist een langwerpige bar hanger van goud met onderaan een stukje vingerafdruk met daarboven ruimte voor een korte te graveren tekst (deze is wel heel stijlvol). Er is voldoende aanbod, waardoor er voor iedereen wel een passend vingerafdruk sieraad tussen zit.

VINGERAFDRUK SIERADEN VAN GOUD EN ZILVER
De vingerafdruk sieraden worden gemaakt van de allerbeste materialen, zoals 925 sterling zilver en 14 karaats goud. De zilveren sieraden zijn gemaakt van 92,5% zilver en de overige 7,5% bestaat uit andere metalen. Puur zilver (100%) is namelijk te zacht om succesvol tot een sieraad te vermaken, waardoor het vermengd moet worden met andere metalen om het steviger te maken. Hetzelfde is het geval bij gouden sieraden. Deze gouden sieraden van 14 karaats goud, bestaan voor 58,5% uit puur goud. Goud is van zichzelf namelijk nog zachter dan zilver, waardoor het vermengd moet worden met een groter deel andere metalen. Deze samenstellingen (925 sterling zilver en 14 karaats goud) zijn al sinds oudsher de standaard voor de allerbeste zilveren en gouden sieraden en Names4ever zet die traditie met hun vingerafdruk sieraden met trots voort.

VINGERAFDRUK SIERADEN MET DE BESTE SERVICE
Voor de beste vingerafdruk sieraden tegen de scherpste prijzen en met de beste service shopt u veilig en snel bij juwelier It’s Beautiful. Wij bieden een uitgebreid aanbod met ruime keuze. En dankzij onze smart checkout plaatst u uw bestelling al met slechts een paar keer klikken én laat u uw bestelling bezorgen waar en wanneer u dat wenst. Onze professionele inpakkers pakken uw bestelling altijd mooi voor u in en met onze inpakservice bent u verzekerd van een cadeau dat even leuk is om te geven als om te krijgen. Shop vandaag nog een beeldschoon vingerafdruk sieraad via onze webshop en laat u prettig verrassen door de kwaliteit van het sieraad, de gravering en de service.

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss