MET OLYMPIC KIEST U VOOR HET PERFECTE HERENHORLOGE!
Olympic heeft voor iedere man of vrouw het perfecte horloge. Of u nu houdt van stoer, sportief of casual, het kan allemaal. Voor wat betreft de collectie voor heren ligt de focus op functionaliteit, maar altijd inspelend op de laatste trends. Olympic staat bekend om de goede prijs-kwaliteitsverhouding en toegankelijkheid.

WAAR KOMT OLYMPIC VANDAAG?
Olympic is een merk dat in Amsterdam is opgericht in 1956, in een familiebedrijf. Op dit moment is het één van de bekendste Nederlandse merken in onder meer herenhorloges. Met een Olympic horloge staat u uw mannetje!

KAN IK KIEZEN UIT ANALOOG OF DIGITAAL?
Afhankelijk van uw voorkeur qua stijl kunt u kiezen voor een analoog of een digitaal horloge dat bij u past. Wanneer u op zoek bent naar een horloge met wijzers, dan is dat mogelijk. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een horloge met een chronograaf, stopwatch, timer, alarm en dergelijke dan is dat mogelijk.

WELKE VORM HEEFT DE HORLOGEKAST?
De ronde vorm van de horlogekast past bij ieder type horlogeband. Of u nu een slank ontwerp zoekt of juist een exemplaar dat een beetje meer robuust eruitziet, Olympic heeft voor u het juiste herenhorloge. Zo zijn er horlogekasten in zilver-, goudkleur en zwart. Iedere horlogekast bevat mineraalglas (ook wel bekend als saffierglas) om de wijzerplaat te beschermen.

IS MIJN HORLOGE WATERDICHT?
Hiervoor kijkt u eenvoudig bij de beschrijving van uw favoriete horloge. Daar staat duidelijk bij of uw horloge spatwaterdicht is of dat u er bijvoorbeeld mee kunt zwemmen of duiken. Dit betekent wel, dat uw horloge niet meer waterdicht is, wanneer u zelf uw horloge openmaakt! Laat uw batterijtje daarom altijd vervangen door een juwelier.

WELKE SOORTEN HORLOGEBAND HEEFT OLYMPIC?
Omdat niet iedere man een horloge wil met een lederen band, een horlogeband van siliconen of mesh, heeft Olympic een ruime keuze qua horlogebandjes. Zo zijn er bijvoorbeeld stalen horlogebandjes, die rekbaar zijn of met bredere of smallere schakels in zilver- of goudkleur. De horlogeband is smaller dan de horlogekast, voor een mannelijk design en uitstraling.

OP WELKE MANIER WORDT DE TIJD WEERGEGEVEN?
U kunt ervoor kiezen om een wijzerplaat te nemen, waarbij de uren worden weergegeven met streepjes of met Arabische cijfers. En u kunt ervoor kiezen om de tijd in uren, minuten en seconden te laten weergeven, met drie wijzers of voor een digitale weergave van de tijd. En wat betreft de kleur wijzerplaat is er een keuze uit zwart, wit, blauw, groen, goudkleur of zilverkleur. De wijzers zijn er in diverse kleuren. In sommige gevallen is de secondewijzer in een opvallende rode kleur! Dus er valt genoeg te kiezen.

WELK SOORT SLUITING HEEFT MIJN OLYMIPC HORLOGEBAND?
Afhankelijk van het gebruikte materiaal voor de horlogeband zal de sluiting een druksluiting zijn, zoals bij een mesh band of een schakel band, of een gespsluiting wanneer u een exemplaar met een lederen of een siliconen horlogeband kiest.

HOE LANG HEB IK GARANTIE?
Elk Olympic herenhorloge heeft een 100% Nederlands ontwerp, is betaalbaar, waterdicht en heeft een fabrieksgarantie van drie jaar! Bovendien wordt een Olympic horloge standaard geleverd in een verpakking met een kussentje met een bijgevoegd garantieboekje. Dat maakt een horloge van Olympic ook perfect als cadeau.

© 2008 - 2023 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss