Sorteer op
Sorteer op

Prachtige kwaliteit vriendschapsringen die vorm geven aan uw gevoel. Juwelier its-beautiful.nl heeft vriendschapsringen in alle maten en soorten, stijlvol en trendy. U kunt kiezen uit eenvoudige gladde of bewerkte ring die vervaardigd is uit edelstaal. Het belangrijkste is dat u iets kiest dat bij u past. Met de betaalbare prijzen die geboden worden, zult u vast iets vinden wat voor u en uw vriend, vriendin of partner geschikt is.

VRIENDSCHAPSRINGEN BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL

Bij juwelier It’s Beautiful koopt u veilig en vertrouwd de mooiste en meest diverse producten tegen zeer scherpe prijzen. Het bestelproces is voor u geoptimaliseerd en de producten zijn zo duidelijk mogelijk beschreven en weergegeven. Er zijn verschillende verzendmethodes en betaalmethodes beschikbaar zodat u de opties kunt kiezen die het beste bij uw wensen aansluiten. Meteen bij aankoop veilig betalen met iDeal en het product met aangetekende post laten bezorgen, later betalen met Klarna en uw bestelling per reguliere post laten versturen, een bestelling plaatsen en bij het ophalen bij ons kantoor in Vroomshoop pas betalen; het is allemaal mogelijk dankzij ons uitgebreide keuzemenu. Daarnaast verzorgen wij ook graag uw gravures voor alle gepersonaliseerde sieraden en zelfs accessoires.

Wat u moet weten voordat u vriendschapsringen besteld bij juwelier It’s Beautiful:
- u heeft bij ons keuze uit bijna 30 verschillende vriendschapsringen.
- alle materialen die gebruikt worden staan duidelijk beschreven bij de productteksten.
- alle vriendschapsringen worden per set verkocht.
- bij vriendschapsringen die gegraveerd kunnen worden staat deze mogelijkheid beschreven.
- de meeste ringen kunnen aan de binnenkant gegraveerd worden en enkele ringen zelfs aan de buitenkant. Deze optie staat bij de beschikbare producten aangegeven.
 - op bijna alle vriendschapsringen zit een langere levertijd, omdat deze ringen vaak op maat voor u gemaakt worden. Houd rekening met deze langere levertijd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
 

© 2008 - 2021 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss