DE MOOISTE SEKONDA HORLOGES VOOR HEREN
Sekonda staat bekend als het nummer 1 horlogemerk van Engeland en dat is niet zonder reden. De kwalitatief hoogwaardig horloges, de stijlvolle ontwerpen en de mooie uitstraling dragen allemaal bij aan de gehele merk ervaring van dit beeldschone horloge merk. De horloges hebben een sterk uiteenlopende uitstraling, van modern en sportief tot klassiek. Met zoveel variatie spreekt het merk natuurlijk een grote groep mannen aan en dat is dan ook grotendeels de reden dat dit bekende horlogemerk alweer 20 jaar lang het bestverkopende horlogemerk in het Verenigde Koninkrijk is. De aantrekkelijke heren horloges van Sekonda met even aantrekkelijke prijzen en uitmuntende kwaliteit zorgen er allemaal voor dat u niet om deze beeldschone Sekonda horloges voor heren heen kunt. Bestel vandaag nog een Sekonda horloge voor heren en sluit u aan bij de steeds groter wordende groep Sekonda horloge dragers.

ACHTER DE SEKONDA HORLOGES
Het merk Sekonda vindt zijn oorsprong in het jaar 1966, alweer meer dan 50 jaar geleden, en begon als een Brits merk met een sterk aanbod horloges die oorspronkelijk in Rusland werden vervaardigd. Dankzij de uitgebreide marketing campagnes en de uitstekende klantenservice was het merk al snel niet meer weg te denken uit de markt. Toen het Quartz uurwerk steeds meer in populariteit toenam verplaatste Sekonda de operatie naar Hong Kong, waardoor ze steeds meer en meer uiteenlopende modebewuste horlogestijlen konden introduceren. In 1978 verkocht Sekonda 1 miljoen horloges in dat jaar en waren daarmee het tweede merk dat dat ooit bereikt had.
In 1988 werd Sekonda uitgeroepen als het best verkopende horlogemerk in het Verenigd Koninkrijk en heeft die plek meer dan 30 jaar behouden. Ze hebben dit mede weten te bereiken doordat ze niet bang waren om toe te geven dat onderdelen van hun onderneming niet meer pasten bij de veranderende tijden. Zo hebben ze zich er in 1991 voor ingezet om de klantenervaring steeds verder te verbeteren. Zo hielden ze vast aan strikte productievoorwaarden, uitgebreid testen en enkel de allerbeste uurwerken, alsook een uitstekende after-sales klantenservice. Het was (en is) deze mogelijkheid om de eigen tekortkomingen onder ogen te komen, waardoor het Britse merk hun nr. 1 positie zo lang vast heeft weten te houden. En ook vandaag de dag zetten ze zich ervoor in om hun klanten enkel van de allerbeste horloges te voorzien.

UITEENLOPENDE SEKONDA HORLOGES VOOR HEREN
Het aanbod Sekonda horloges voor heren is niet al te groot, maar de horloges die er zijn zullen dankzij hun sterke ontwerp meer dan genoeg mannen aanspreken. Hierdoor durven we ook met enige zekerheid te zeggen dat er ongetwijfeld een Sekonda horloge voor u tussen zit. Denk hierbij aan een horloge met een roségoudkleurige kast en een witte wijzerplaat met een bruine horlogeband van leer, een edelstalen horloge met een blauwe wijzerplaat en een edelstalen schakelband of juist een afwijkend ontwerp in de vorm van een rechthoekige roségoudkleurige kast met een zwarte wijzerplaat. Verder zijn er zelfs meerdere goudkleurige horloges en horloges met opvallende ontwerpen zoals een zwarte wijzerplaat met rode cijfers als tijdsaanduidingen en rode wijzers. Neem voor het volledige aanbod een kijkje op deze pagina en kies vandaag nog een stijlvol horloge van Sekonda dat meer dan 30 jaar op nummer 1 heeft gestaan. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss