Sorteer op
Sorteer op

Naamkettingen voor Kinderen
Een naamketting voor uw zoon of dochter? Ze hoeven nu niet de versie voor volwassenen te dragen dankzij deze naamkettingen speciaal voor kinderen. Deze naamkettingen hebben een speels ontwerp en sommige zijn zelfs versierd met leuke figuurtjes, zoals bijvoorbeeld een lieveheersbeestje. Deze naamkettingen voor kinderen worden gemaakt van 925 sterling zilver en 14 karaats goud en bestaan dus uit de beste materialen en worden u aangeboden tegen de scherpste prijs!

Superkwaliteit Naamkettingen
Deze naamkettingen voor kinderen worden u aangeboden tegen de scherpste prijs, maar het ontbreekt ze niets aan kwaliteit. Deze naamkettingen worden gemaakt van de beste materialen door een ervaren edelsmid in een professioneel atelier van goud of zilver. De afwerking van deze gouden en zilveren naamketting is haarfijn en u en uw kind zullen niet snel uitgekeken raken op deze stijlvolle, gouden en zilveren sieraden.

NAMES4EVER BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL
Wat u moet weten voordat u Names4ever producten besteld bij juwelier It’s Beautiful:
- u heeft bij ons keuze uit meer dan 1400 verschillende Names4ever producten.
- alle materialen die gebruikt worden staan duidelijk beschreven bij de productteksten.
- u heeft bij alle Names4ever producten de mogelijkheid om deze te laten personaliseren. De manier van personalisatie verschilt per sieraad en is in de afbeelding van het sieraad terug te zien.
- het laten personaliseren/graveren van uw Names4ever sieraad zit bij de prijs in begrepen. U betaald dus niet extra voor de personalisatie.
- alle Names4ever producten worden, door hun personalisatie, gezien als maatwerk en vallen dus onder de regels die betrekking hebben op maatwerk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.
- op alle Names4ever producten zit een levertijd van vijf werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat wij uw bestelling doorgeven aan de leverancier. Let u dus op dat, wanneer u uw bestelling op werkdagen na 16.00u of in het weekend plaatst, wij deze pas de volgende werkdag doorgeven aan de leverancier.
 

© 2008 - 2021 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss