Sorteer op

VRIENDENKETTING VOOR KINDEREN
De beste vriendschappen beginnen wanneer uw kind nog jong is. Vereeuwig deze vriendschappen in de vorm van deze prachtige vriendenkettingen voor kids, die niet alleen beeldschoon zijn maar ook nog eens lang meegaan. Deze vriendenkettingen voor kids zijn allemaal per set verkrijgbaar en kunnen allemaal leuk worden opgebroken zodat uw kind en zijn of haar beste vriend allebei een gedeelte kunnen dragen als teken van hun eeuwige vriendschap.

TWEE DELEN VOOR DE PRIJS VAN EÉN
Deze vriendenkettingen voor kids worden allemaal per set geleverd en kunnen uit elkaar gehaald en in twee sieraden verdeeld worden. Hierdoor kunnen uw kind en zijn of haar beste vriend een bijzonder sieraad delen. Ook is het mogelijk om deze set als één sieraad te dragen. Het is zelfs mogelijk om een persoonlijke boodschap op deze stijlvolle zilveren vriendenkettingen voor kids te laten graveren, waardoor deze toch al persoonlijke sieraden zo mogelijk zelfs nog persoonlijker worden.

KORTE LEVERTIJD
Bestel vandaag nog en binnen vier tot acht werkdagen verlaat het persoonlijke sieraad voor uw kind het atelier van Names4ever. Dit lijkt misschien lang, maar soortgelijke leveranciers hebben een levertijd van niet minder dan twee tot drie weken. In vergelijking is Names4ever dus zeker één van de snelste en dat tegen een scherpe prijs voor sieraden van superkwaliteit!

NAMES4EVER BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL
Wat u moet weten voordat u Names4ever producten besteld bij juwelier It’s Beautiful:
- u heeft bij ons keuze uit meer dan 1400 verschillende Names4ever producten.
- alle materialen die gebruikt worden staan duidelijk beschreven bij de productteksten.
- u heeft bij alle Names4ever producten de mogelijkheid om deze te laten personaliseren. De manier van personalisatie verschilt per sieraad en is in de afbeelding van het sieraad terug te zien.
- het laten personaliseren/graveren van uw Names4ever sieraad zit bij de prijs in begrepen. U betaald dus niet extra voor de personalisatie.
- alle Names4ever producten worden, door hun personalisatie, gezien als maatwerk en vallen dus onder de regels die betrekking hebben op maatwerk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.
- op alle Names4ever producten zit een levertijd van acht werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat wij uw bestelling doorgeven aan de leverancier. Let u dus op dat, wanneer u uw bestelling op werkdagen na 16.00u of in het weekend plaatst, wij deze pas de volgende werkdag doorgeven aan de leverancier.
 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss