DE MOOISTE HORLOGEBANDEN
Ieder horloge wordt geleverd inclusief een mooie, vaak bijpassende, horlogeband waarmee u prima de eerste periode doorkomt. U draagt het horloge zoals het is bedacht door de ontwerper en daar hebt u vrede mee. Maar… na een poosje begint u toch te twijfelen aan de kleurkeuze van de ontwerper, het horlogebandje vertoont wat slijtage plekken of misschien past het horlogebandje gewoon niet meer helemaal bij uw stijl. Herkent u zich hierin? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Op deze pagina tonen we u namelijk de meer dan 500 unieke en los aan te kopen horlogebandjes die ons assortiment rijk is, zodat u zonder enige moeite precies dat horlogebandje kunt vinden waar u naar op zoek bent om uw horloge weer een nieuwe en frisse uitstraling te geven. Leer met stiksel of edelstalen schakels; waar u ook naar op zoek bent, wij hebben het!

VERSCHILLENDE SOORTEN HORLOGEBANDEN
Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij zeggen liever: zoveel horloges, zoveel bandjes! Ons aanbod horlogebandjes telt niet minder dan 500 unieke horlogebandjes, allemaal van de allerbeste kwaliteit, maar wel allemaal met een fris ontwerp en zelfs variërend materiaalgebruik. Zo zijn er meerdere horlogebandjes van leer, maar ook kwalitatief hoogwaardig edelstaal. Denk hierbij aan een croco horlogebandje van leer met een mooie beige kleur en een goudkleurige gespsluiting van edelstaal, een stevige donkerbruin lederen Nato horlogeband met gespsluiting of bijvoorbeeld een mooie blauw lederen horlogeband met wit stiksel langs de uiteinden en een donkere gespsluiting. Dat zijn een paar van de vele honderden leren horlogebandjes, maar we hebben het nog niet gehad over de edelstalen horlogebandjes. Denk hierbij aan een mooie zilverkleurige rekband van edelstaal (natuurlijk zonder sluiting, anders zou het geen rekband zijn), een edelstalen schakelband met een goudkleurige strook in het midden en een handige klepsluiting waardoor u dit horloge zonder moeite omdoet. Zo zijn er tal van mogelijkheden, waardoor wij met enige zekerheid durven te zeggen dat er voor iedereen wel een passend horlogebandje bij zit.

HORLOGEBANDEN VOOR HEM EN HAAR
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u de mooiste horlogebanden voor dames en heren. De meeste horlogebanden zijn natuurlijk al vrij unisex; er is niks aan de horlogebanden wat al dan niet zou duiden op een stijl die zich beperkt tot slechts één geslacht. De leren horlogebanden, edelstalen horlogeband, nylon horlogebanden (eigenlijk alle horlogebanden) zijn dus meer dan geschikt voor zowel dames en heren. Het enige waar wel rekening mee gehouden moet worden is de breedte van de horlogeband. Deze is bij dames vaak minder breed dan bij horloges voor heren en het aanbod per horlogeband breedte verschilt natuurlijk wel. Let hier dus goed op bij het kiezen en bestellen van uw horlogeband.

HORLOGEBANDEN SHOPPEN BIJ IT’S BEAUTIFUL
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u niet alleen de mooiste horloges, maar ook de mooiste horlogebandjes! Deze horlogebanden zijn dus verkrijgbaar in diverse ontwerpen en u shopt ze allemaal tegen de scherpste prijs met de allerbeste service. Zo bestelt u bij ons razendsnel dankzij onze smart checkout en bieden we qua betaal- en bezorgmethodes zoveel mogelijkheden dat iedereen zijn of haar bestelling betaald en laat bezorgen zoals hij of zij dat wenst! Plaats uw bestelling vandaag nog en ervaar het zelf.

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss