DE MOOISTE HORLOGEBANDEN VAN LEER
Ieder horloge wordt geleverd inclusief een mooie, vaak bijpassende, horlogeband waarmee u prima de eerste periode doorkomt. Of dit nu een bandje van leer, edelstaal, nylon of toch nog wat anders. U draagt het horloge zoals het is bedacht door de ontwerper en dat is in eerste instantie prima. Toch kunnen we geen van allen nog om de mix & match trend heen en ook horloges zijn tot op zekere hoogte prima te mixen & matchen. Niet alleen met sieraden, maar ook qua eigen ontwerp. Zo voorziet u uw horloge vaak al in een handomdraai van een nieuw horlogebandje en wat is er nu leuker dan uw horloge (oorspronkelijk voorzien van een edelstalen schakelband) te voorzien van een leren horlogeband voor een geheel andere uitstraling? Bij juwelier It’s Beautiful shopt u meer dan 400 unieke en stijlvol vormgegeven leren horlogebandjes in verschillende kleuren en uiteenlopende ontwerpen waar u niet snel op uitgekeken zult raken. Met meer dan 400 unieke horlogebanden zit er voor nagenoeg iedereen wel een geschikt horlogebandje bij.

HORLOGEBANDEN VAN LEER VOOR HEM EN HAAR
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u de mooiste horlogebanden voor dames en heren. De meeste horlogebanden zijn natuurlijk al vrij unisex; er is niks aan de horlogebanden wat al dan niet zou duiden op een stijl die zich beperkt tot slechts één geslacht. De leren horlogebanden, edelstalen horlogeband, nylon horlogebanden (eigenlijk alle horlogebanden) zijn dus meer dan geschikt voor zowel dames en heren. Het enige waar wel rekening mee gehouden moet worden is de breedte van de horlogeband. Deze is bij dames vaak minder breed dan bij horloges voor heren en het aanbod per horlogeband breedte verschilt natuurlijk wel. Let hier dus goed op bij het kiezen en bestellen van uw horlogeband.

HORLOGEBANDEN VAN LEER ALS CADEAU
De leren horlogeband zijn veelal zeer scherp geprijsd, waardoor deze ook zeer geschikt zijn als leuk cadeau, of u dat nu naast een gegeven horloge geeft of als op zichzelf staand cadeau. De horlogebanden van leer zijn van de allerbeste kwaliteit en altijd voorzien van een mooie afwerking, met of zonder stiksel. Met een nieuw horlogebandje van niet meer dan € 20,00 kunt u een horloge van meer dan € 100,00 een compleet nieuwe uitstraling geven, waardoor de begiftigde wellicht compleet anders tegen het horloge aan gaat kijken. Met een horlogebandje geeft u niet alleen een horlogebandje cadeau, maar ook een reden om een wat ouder horloge weer te gaan dragen of juist een nieuwe twist aan een horloge dat niet meer helemaal aansluit bij de huidige stijl. Onze professionele inpakkers pakken uw bestelling graag mooi voor u in en met onze inpakservice kiest u de kleur van het cadeaupapier en in sommige gevallen zelfs het doosje. Neem vandaag nog een kijkje voor alle mogelijkheden.

HORLOGEBANDEN VAN LEER MET DE BESTE SERVICE
De horlogebanden die u bij juwelier It’s Beautiful shopt, zijn van de allerbeste kwaliteit en hebben altijd een mooie afwerking. En met onze professionele service en ervaren medewerkers helpen wij u in het geval van vragen graag verder. Neem contact op via de e-mail (wij beantwoorden uw vraag op werkdagen tussen 08.00-16.00u al binnen een uur) of dien een belverzoek in. Dit doet u ook via de e-mail en deze kunt u het beste voorzien van uw vraag, uw naam en uw telefoonnummer, alsook (indien u al een bestelling hebt geplaatst) uw ordernummer. Wij zullen u z.s.m. terugbellen en komen altijd met een inhoudelijk antwoord waar u ook echt wat mee kunt. We helpen u graag! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss