DE MOOISTE EDELSTALEN HORLOGEBANDEN
Leren horlogebanden slijten, kunststof horlogebanden hebben veelal toch een vrij kinderlijke uitstraling en laten we het over canvas maar helemaal niet hebben. Nee, een horloge met een kast van edelstaal behoort gewoon een edelstalen horlogeband te hebben. Herkend u zich hierin? Dan zult u blij zijn om te lezen dat u op deze pagina niet minder dan 120 unieke edelstalen horlogebanden zult treffen die allemaal bestaan uit edelstalen schakels met een eigentijds doch stijlvol ontwerp waar u niet snel op uitgekeken zult raken, met veelal een edelstalen klepsluiting (een aantal edelstalen horlogebanden zijn rekbanden en zijn dus niet voorzien van een sluiting). Kijk snel bij het indrukwekkende aanbod of lees verder voor wat meer informatie.

EDELSTALEN HORLOGEBANDEN; EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT
Met meer dan 120 unieke horlogebanden van metaal is het onmogelijk om ze hier allemaal te beschrijven. Alhoewel, het zou niet onmogelijk zijn, maar het zou een wel heel lang verhaal worden. In plaats daarvan zullen we een greep uit het assortiment kort toelichten. Is er een specifiek horlogebandje van metaal waar u meer over wenst te weten? Klik deze dan vooral aan. Ieder horlogebandje is voorzien van een bijpassende producttekst met (vaak meerdere) productfoto(‘s). De edelstalen horlogebanden zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen, maar volgen veelal wel dezelfde basis beginselen. Zo bestaat ieder horlogebandje van edelstaal (los van de rekbanden) uit meerdere stalen schakels met een klepsluiting. Toch zijn er, binnen die basis, nog genoeg variaties te bedenken. Wat denkt u van een stainless steel horlogeband met meerdere edelstalen schakels die mooi op elkaar aansluiten en die allemaal zijn voorzien van een goudkleurige coating, met zelfs een goudkleurige klepsluiting. Of bijvoorbeeld een bicolor metalen horlogeband waarbij de schakels om-en-om voorzien zijn van een goudkleurige coating voor een luxueuze uitstraling. En dan zijn er natuurlijk nog de rekbanden die bestaan uit een handige rekband met daaromheen meerdere zilverkleurige schakels van edelstaal. Deze rekbanden zijn niet voorzien van een sluiting omdat u deze simpelweg over hun hand en om uw pols schuift om deze om te doen. Er zit voor iedereen wel een passende horlogeband tussen, dus neem vooral een kijkje bij het volledige aanbod en laat u verrassen door de vele leuke variaties die beschikbaar zijn.

METALEN HORLOGEBANDEN VOOR HEM EN HAAR
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u de mooiste horlogebanden voor dames en heren. De meeste horlogebanden zijn natuurlijk al vrij unisex; er is niks aan de horlogebanden wat al dan niet zou duiden op een stijl die zich beperkt tot slechts één geslacht. De leren horlogebanden, edelstalen horlogeband, nylon horlogebanden (eigenlijk alle horlogebanden) zijn dus meer dan geschikt voor zowel dames en heren. Het enige waar wel rekening mee gehouden moet worden is de breedte van de horlogeband. Deze is bij dames vaak minder breed dan bij horloges voor heren en het aanbod per horlogeband breedte verschilt natuurlijk wel. Let hier dus goed op bij het kiezen en bestellen van uw horlogeband.

EDELSTALEN HORLOGEBANDEN BIJ JUWELIER IT’S BEAUTIFUL
Bij juwelier It’s Beautiful koopt u veilig en vertrouwd de mooiste en meest diverse producten tegen zeer scherpe prijzen. Het bestelproces is voor u geoptimaliseerd en de producten zijn zo duidelijk mogelijk beschreven en weergegeven. Meteen bij aankoop veilig betalen met iDeal en het product met aangetekende post laten bezorgen, later betalen met Klarna en uw bestelling per reguliere post laten versturen, een bestelling plaatsen en het verschuldigde bedrag overmaken alvorens uw bestelling bij ons kantoor in Vroomshoop op te komen halen; het is allemaal mogelijk dankzij ons uitgebreide keuzemenu. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss