Sorteer op
 • Goud gedoubleerde kralenketting 27-0019
  Goud gedoubleerde kralenketting 27-0019

  Deze Goud gedoubleerde kralenketting van MY iMenso is vervaardigd uit 925 sterling zilver dat is gedoubleerd met 14 karaat goud. Verkrijgbaar in de lengtes 70 cm en 80 cm.

  € 169,00
 • Parel-collier van MY iMenso - Freshwater Pearl 27-0519
  Parel-collier van MY iMenso - Freshwater Pearl 27-0519

  De Freshwater Pearl parel-collier van MY iMenso is verkrijgbaar in de lengtes 42,0, 45,0, 50,0 en 60,0 cm. De MY iMenso Freshwater Pearl parel-collier is aan één zijde open en wordt geleverd zonder bevestigingsoog. Desgewenst…

  € 109,00
 • Parel-collier van MY iMenso - ONYX 27-0511
  Parel-collier van MY iMenso - ONYX 27-0511

  De Onyx parel-collier van MY iMenso is verkrijgbaar in de lengtes 42,0, 45,0, 50,0 en 60,0 cm. De MY iMenso Onyx parel-collier is aan één zijde open en wordt geleverd zonder bevestigingsoog. Desgewenst kan aan een MY iMenso…

  € 59,00
 • Sluiting voor Colliers / Armbanden MY iMenso 27-0196
  Sluiting voor Colliers / Armbanden MY iMenso 27-0196

  Sluiting voor Colliers / Armbanden

  925 sterling zilveren MY iMenso sluiting voor leren/parel collier/armbanden met een afmeting van 20 mm. Aan dit MY iMenso oog kan een MY iMenso munthouder worden bevestigd.

  ∙ 925 MY iMenso…

  € 46,00

Colliers van MY iMenso
U heeft een medaillon en een munt (of munt combinatie) uitgezocht en nu is het tijd voor de laatste stap in het samenstellen van uw eigen MY iMenso sieraad. En de laatste stap bestaat natuurlijk uit het uitzoeken van een stijlvol en kwalitatief hoogwaardig collier dat perfect aansluit bij uw samengestelde medaillon en dus ook bij uw stijl.

Een collier voor iedereen
Of u nu op zoek bent naar een elegant collier, een stoere ketting of een luxueus collier voor uw medaillon, het aanbod van colliers van MY iMenso biedt voor ieder wat wils. Zo vindt u bij deze colliers de mooiste 925 sterling zilveren colliers waarvan sommige bedekt zijn met een goudkleurig of roségoudkleurig laagje, maar ook de stoerste lederen kettingen en ze zijn allemaal te combineren met het MY iMenso medaillon dat u heeft uitgezocht. Daarnaast zijn er nog verschillende schakels te verkrijgen, zoals de gangbare jasseron schakel maar ook dubbele schakels en zelfs gediamanteerde schakels. Dankzij al deze opties zit er altijd wel een model collier bij van een materiaal dat perfect aansluit bij het sieraad dat u voor ogen heeft en aan het samenstellen bent.

Ook los van ongekende stijl
Naast dat deze colliers perfect geschikt zijn om uw MY iMenso medaillon aan te hangen zijn ze ook bijzonder goed los te dragen en zelfs dan van ongekende stijl. Deze colliers zijn stuk voor stuk beeldschoon en zullen uw stijl op een geheel eigen manier verrijken.

Quartz van MY iMenso
Uw medaillon is volledig samengesteld uit de mooiste medaillons, munten en colliers en u bent klaar om indruk te maken op uw vrienden, familieleden en collega’s. Toch kunt u zo mogelijk zelfs nog meer indruk maken door uw medaillon te combineren met één van de beeldschone horloges uit de Quartz reeks van MY iMenso. Ook deze horloges zijn naar eigen inzicht aan te passen voor een functionele accessoire die niet snel zal gaan vervelen. Deze stijlvolle Quartz horloges van MY iMenso vindt u hier!

De stijlvolle sieraden van MY iMenso hebben allemaal één ding gemeen en dat is dat ze samen te stellen zijn naar uw eigen wensen.Juwelier It's BeautifulHet merk MY iMenso heeft als missie het inspireren van vrouwen over de hele wereld om zelf een uniek en persoonlijk sieraad samen te stellen, dat haar persoonlijkheid weergeeft en dat haar individualiseert. Met de beeldschone, te personaliseren sieraden van MY iMenso hoeft u nooit meer bij andere sieraden te kijken en raakt u toch nooit uitgekeken. MY iMenso: forever yours, always new

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss