Sorteer op
  • Parel-armband Onyx Parels 27-0511
    Parel-armband Onyx Parels 27-0511

    Deze parel-armband van MY iMenso, van Onyx Parels met een doorsnee van 10 mm, is aan beide zijden voorzien van een 925 sterling zilveren endcap. Deze parel-armband is verkrijgbaar in de maten 18,0/19,0/ 20,0 en 21,0 cm en wordt…

    € 42,00

Armbanden van MY iMenso
Op zoek naar een leuke, losse accessoire die u bij meerdere gelegenheden kunt dragen en die ook nog eens van een bekend merk van ongekende kwaliteit en stijl afkomstig is? Dan hoeft u niet verder te zoeken! De armbanden van MY iMenso zijn beschikbaar in verschillen maten en vormen en zijn zo divers dat u moeite zult hebben met kiezen.

Diversiteit in armbanden
De armbanden van MY iMenso zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en gemaakt van verschillende materialen. Zo zijn er de beeldschone natuursteen armbanden bestaande uit een elastisch bandje met meerdere gekleurde natuursteen kralen. Daarnaast zijn er ook de smalle tennis bracelets die gemaakt zijn van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit, en die zijn bezet met meerdere kleurloze zirkonia’s waardoor deze armbanden zo mogelijk nog meer stralen. Deze armbanden kunnen bijzonder goed in combinatie met andere armbanden gedragen worden. De leren armbanden echter zijn een sieraad op zich en zijn speciaal geschikt voor de vele slide-on bedels van MY iMenso. Doordat u deze bedels zelf kunt kiezen en verwisselen blijft het leuk om deze leren MY iMenso armbanden te dragen en zult u er niet snel op uitgekeken raken.

Een medaillon aan uw pols
Het medaillon van MY iMenso is uiteraard één van hun bekendste sieraden en ook bij de armbanden wordt dit sieraad dan ook vertegenwoordigd. Zo zijn er enkele armbanden die voorzien zijn van een 925 sterling zilveren eindcap waaraan een My iMenso oog bevestigd kan worden waaraan u uw eigen samengestelde medaillon kunt hangen. Het is uiteraard aan te raden om geen al te groot medaillon te kiezen en het 14mm medaillon is dan ook het beste geschikt voor gebruik met deze MY iMenso armbanden. Indien u nog geen medaillon heeft samengesteld begint die bijzondere ervaring hier.

De stijlvolle sieraden van MY iMenso hebben allemaal één ding gemeen en dat is dat ze samen te stellen zijn naar uw eigen wensen.Juwelier It's BeautifulHet merk MY iMenso heeft als missie het inspireren van vrouwen over de hele wereld om zelf een uniek en persoonlijk sieraad samen te stellen, dat haar persoonlijkheid weergeeft en dat haar individualiseert. Met de beeldschone, te personaliseren sieraden van MY iMenso hoeft u nooit meer bij andere sieraden te kijken  en raakt u toch nooit uitgekeken.  MY iMenso: forever yours, always new

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss