Quartz horloges van MY iMenso
MY iMenso staat vooral bekend om het te personaliseren medaillon dat van zichzelf al in verschillende ontwerpen verkrijgbaar is maar dat ook nog eens te combineren is met verscheidene munten en colliers. MY iMenso is goed in het door de klant zelf laten samenstellen van een sieraad. Niet alleen doen ze dat met ringen, armbanden en medaillons, maar vanaf nu doen ze dat ook met horloges.

Zelf samen te stellen
De Quartz horloge reeks van MY iMenso bestaat uit meerdere losse onderdelen waarmee u zelf uw eigen horloge kunt samenstellen voor een werkelijk persoonlijk (en misschien zelfs volledig uniek) sieraad. Bij deze Quartz horloges kunt u het bandje kiezen, de horlogekast, de wijzerplaat, de bezel en de clasp. Alle onderdelen zijn verkrijgbaar in een zilverkleurige, goudkleurige en roségoudkleurige versie en de horlogebandjes zijn zelfs verkrijgbaar in diverse kleuren leer, die prima met de andere onderdelen te combineren zijn. Dit horloge is dus volledig samen te stellen zal voldoen aan al uw wensen. Daarnaast is het ook bijzonder leuk om voor elke gelegenheid een ander horloge samen te stellen.

Voor elke gelegenheid
Doordat het Quartz horloge van MY iMenso zo aanpasbaar is met andere onderdelen is het bijzonder leuk om voor elke gelegenheid uw horloge op een andere manier samen te stellen. Met een roségoudkleurige horlogekast met zirkonia’s komt uw gehele horloge anders over dan wanneer u uw gebruikelijke egale zilverkleurige horlogekast draagt. Pas uw Quartz horloge naar uw eigen wensen aan en draag voor elke gelegenheid het perfecte horloge!

De stijlvolle sieraden van MY iMenso hebben allemaal één ding gemeen en dat is dat ze samen te stellen zijn naar uw eigen wensen.Juwelier It's BeautifulHet merk MY iMenso heeft als missie het inspireren van vrouwen over de hele wereld om zelf een uniek en persoonlijk sieraad samen te stellen, dat haar persoonlijkheid weergeeft en dat haar individualiseert. Met de beeldschone, te personaliseren sieraden van MY iMenso hoeft u nooit meer bij andere sieraden te kijken  en raakt u toch nooit uitgekeken.  MY iMenso: forever yours, always new

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss