Garantie 
Wettelijke garantie
Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie, onderstaande garantievoorwaarden en de garantietermijnen die op andere plekken van onze website worden genoemd doen niets af aan de wettelijke garantie. 

Op ieder product dat u koopt bij Juwelier It's Beautiful heeft u garantie op productie en fabricagefouten. Juwelier It's Beautiful houdt zich aan de officiële garantietermijnen die gesteld worden door leveranciers, importeurs en fabrikanten. Alle reparaties die binnen de garantietermijn moeten worden uitgevoerd zullen ook door de toeleveranciers van Juwelier It's Beautiful worden verricht.

Koopt u bij Juwelier It's Beautiful een product dat binnen de gestelde garantie termijn een defect gaat vertonen, dan kunt u bij ons aankloppen om het probleem op te lossen. Wij vinden dat ieder sieraad en ieder horloge, vrij moet zijn van fouten en dat u er veel draagplezier van behoort te hebben. U kunt te allen tijde uw aankoop naar ons opsturen voor garantie, wij lossen het op.

De garantie die u krijgt op uw aankoop is veelal internationaal, maar zeker nationaal. Daarom zou u bij iedere juwelier in het land terecht kunnen met uw sieraden of horloges. Wij adviseren u om dit alleen te doen als de juwelier, een merkdealer is van het merk sieraad/horloge dat u bij ons heeft gekocht. Twijfelt u daaraan, dan kunnen wij u daarin ook adviseren.

 1. Juwelier It's Beautiful geeft garantie op de aangekochte artikelen. Deze garantie geldt niet in het geval er sprake is van slijtage en deze als normaal kan worden beschouwd en verder in de volgende gevallen: ondeskundig gebruik, opzet of grove onachtzaamheid, waterschade, bevriezing en verontreiniging.
 2. Wij geven geen garantie op verloren items, cz steentjes, diamantjes en leren onderdelen.
 3. De toepasselijkheid van de garantie is ter beoordeling van Juwelier It's Beautiful
 4. Heeft u een verkeerd product ontvangen, of een product dat gebreken vertoont, dan verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u doen door te mailen naar info@itsbeautiful.nl
 5. De retour gezonden artikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd (indien niet aangetekend verstuurd, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor zoek geraakte post stukken!) te worden teruggestuurd, vergezeld van (een kopie van) de factuur.
 6. Lees voor meer info: Algemene voorwaarden.
 7. Print het onderstaand formulier uit voor retourzendingen/garantie.
  Download het formulier.
  Klik hier als u Acrobat Reader wilt downloaden.

  Adres:
  It's beautiful
  T.a.v. Klantenservice/Garantie
  Varsenerstraat 4
  7731 DC Ommen


Oorbellen:

 • Emaille valt bij normaal gebruik onder de garantie.
 • Garantie wordt ook verleend indien een oorbel kapot, maar in de originele ongeopende sealverpakking, degelijk verpakt, wordt geretourneerd.
 • Bij twijfel kunt u altijd contact per e-mail opnemen over de garantie van de aan u geleverde oorbellen.

Uitzondering en aanvulling op garantie bij oorbellen:

 • Bij schade aan oorbellen waarvan de sealverpakking is geopend, verzoeken wij u om contact per e-mail met ons op te nemen.

Horloges:

 • De garantieperiode van onze producten lopen van 12 tot 24 maanden.
 • Dit is per productgroep verschillend, de garantie periode staat vermeld bij de product omschrijving.

Uitgesloten van de garantie bij horloges:

 • Horloge-banden
 • Gebroken glas
 • Kroon/ Schroef (let er altijd op dat uw schroef/kroon gesloten is tijdens het dragen)
 • Lege batterij (tot 3 mnd na aankoop valt het wel onder de garantie)
 • Schade ontstaan door stoten en/of onjuist gebruik

< Klantenservice

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss