Sorteer op

DE BESTE KERSTCADEAU TIPS!

KERST BETEKENT CADEAUTJES BETEKENT NAMES4EVER 

Krijg je net als wij een warm gevoel wanneer je denkt aan Kerst? Want Kerst betekent voor veel mensen: Het huis gezellig versierd, een kerstboom opgetuigd, kaarsjes aan en natuurlijk kerstcadeautjes onder de boom of in de sok. De meest bijzondere cadeautjes zijn vaak ook de kleinste cadeautjes, maar dan wel met een speciale betekenis. Names4ever heeft de meest persoonlijke cadeautjes om te geven.

GEPERSONALISEERDE SIERADEN 

Wie Names4ever zegt, zegt gepersonaliseerde sieraden. Maar wat zijn dat eigenlijk? Kort gezegd zijn dat sieraden die op verzoek van de klant zijn gegraveerd. En dat kan met één of meerdere namen zijn, maar ook met één of meerdere datums of met een familiewapen, een monogram, een logo, een stukje tekst, een vingerafdruk, een pootafdruk of een foto. Door zo’n gravure wordt een sieraad ineens iets heel persoonlijks.

IEDER SIERAAD HEEFT ZIJN EIGEN (KERST)VERHAAL 

Waar voor de ene persoon familie het belangrijkste is, is voor de andere persoon een sportclub het belangrijkste en voor weer iemand anders is een huisdier het meest belangrijk. En vaak is het zo, dat er een heel verhaal schuil gaat achter een gravure. In sommige gevallen worden zelfs meerdere verhalen tegelijkertijd gedragen. Denk maar eens aan een bedelarmband of aan een zegelring en een trouwring aan dezelfde hand. En dat geldt voor de kerstsieraden van Names4ever, die cadeau worden gedaan, natuurlijk ook.

ALLES OP TIJD IN HUIS? 

Wil je er zeker van zijn dat jij al je kerstsieraden gegraveerd en wel op tijd in huis hebt? Wacht dan niet langer en bestel ze nu!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss