per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 305 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

DE MOOISTE WITGOUDEN TROUWRINGEN
Trouwringen zijn er in alle vormen en maten en worden veelal gemaakt van uiteenlopende materialen. Eén van deze materialen is het altijd mooie witgoud. Dit elegante materiaal heeft alle bijkomende voordelen van zilver, maar dan met de waarde en uitstraling van echt goud. Zo zijn deze witgouden trouwringen altijd gemakkelijk te combineren met andere sieraden zodat u toch nog een beetje kunt mixen en matchen (met uw andere sieraden, de trouwring doet u natuurlijk niet af!) en hebben ze een mooie neutrale uitstraling die enkel op de juiste manieren opvalt. De witgouden trouwringen zijn altijd voorzien van een elegante afwerking en de dames ring is vaker wel dan niet voorzien van meerdere kleurloze diamanten of zirkonia’s ter decoratie. Zo heeft elk setje toch weer een geheel eigen uitstraling waardoor u deze witgouden trouwringen maar wat graag de rest van uw leven zult willen dragen.

ZEG JA TEGEN EEN WITGOUDEN TROUWRING
Bij juwelier It’s Beautiful zijn we helemaal verzot op de witgouden trouwringen sets. Deze trouwringen hebben een mooi en neutraal ontwerp dat u gemakkelijk kunt combineren met armbanden en zelfs andere ringen, als u bijvoorbeeld uw verlovingsring nog wil blijven dragen. Stelt u zich eens voor: U staat voor het altaar te wachten op uw geliefde, alle ogen van alle aanwezigen zijn op u gericht. De spanning is om te snijden en iedereen zit te wachten tot de bruid binnen komt lopen. Wanneer ze eenmaal op u af komt lopen kunt u niet anders dan glimlachen van oor tot oor. Wat is ze mooi, volledig in het wit! Ze loopt naar u toe, jullie leggen jullie geloften af, tekenen de trouwakte en is daar het moment. Het omdoen van de ringen. U krijgt de witgouden trouwring aangereikt. U pakt de hand van uw vrouw en schuift de witgouden ring om haar ringvinger. De ring past perfect bij de witte bruidsjurk en uw vrouw straalt van geluk… Klinkt dat goed? Shop dan zo snel mogelijk een setje witgouden trouwringen.

PERSOONLIJKE WITGOUDEN TROUWRINGEN
Geen enkele trouwring is compleet zonder een persoonlijke gravering aan de binnenzijde of in een enkel geval zelfs aan de buitenzijde. Denk hierbij aan de trouwdatum, de datum waarop jullie elkaar hebben ontmoet of misschien wel jullie namen. Wat uw wensen ook zijn, de kans is zeer groot dat wij hieraan kunnen voldoen. We kunnen natuurlijk geen complete psalmen graveren op een ring, maar als u een regel van betekenis wenst te laten graveren, dan kunnen we absoluut kijken naar de mogelijkheden. Wij willen niets liever dan u aan een unieke witgouden trouwringen set helpen die u met veel liefde en plezier de rest van uw leven zult willen dragen.

WITGOUDEN TROUWRINGEN MET DE BESTE SERVICE
De beste witgouden trouwringen tegen de scherpste prijzen en afkomstig van enkel de beste edelsmeden. Wat wilt u nog meer?! Een goede service? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bij juwelier It’s Beautiful maken we gebruik van een smart checkout waardoor u met slechts een paar keer klikken uw bestelling plaatst en uw bestelling laat bezorgen waar en wanneer u dat wenst. Bestel vandaag nog een mooi setje witgouden trouwringen en laat u verrassen door de kwaliteit en de service. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss