Daar zijn we weer! Mijn column is nog niet gecanceld, dus we gaan nog lekker een maandje door. Omdat mijn vorige column voornamelijk over mij ging, wil ik het deze keer over sieraden hebben. En dan in het bijzonder over mijn eigen sieraden. Of eigenlijk onze sieraden, omdat ik een poosje terug ook een hele mooie armband voor Kasper heb gekocht, maar daar vertel ik straks pas over.

In 2012, alweer een poosje terug, wilde ik eens een wat duurder sieraad kopen. Kasper en ik waren net gaan samenwonen en na maanden op onze centen te hebben moeten zitten omdat we bang waren dat we anders de vele rekeningen niet konden betalen, wilde ik eindelijk weer eens lekker veel uitgeven. En dan het liefst aan mezelf! Zoals iedere vrouw wel weet is de garderobe na één a twee maanden wel weer eens aan iets nieuws toe en ik ging driftig op zoek. Ik struinde winkel na winkel af in de stad, voornamelijk in het centrum, maar ook een paar achteraf gelegen winkeltjes in één van de vele steegjes. Maar niks voldeed echt aan mijn wensen. Ik begon net te twijfelen of ik het geld over de balk smijten had verleerd, toen ik bij de V&D (ik mis die winkel enorm!) een stelling met mooie sieraden zag. Het zag er allemaal wat goedkoop uit en dat was het, prijstechnisch, dan ook. En ik wilde iets duurs. Ik zocht verder, maar nu was ik op zoek naar een sieraad.
Ik schoot bij de eerste de beste juwelier die ik kon vinden naar binnen, maar niks voldeed echt aan mijn verwachtingen. Wel zag ik een paar beeldschone kettingen liggen van het merk MY iMenso. Ik had er wel eens eerder sieraden van gezien en van het merk gehoord, maar ik vond het altijd aan de dure kant. Ondanks dat de medaillon kettingen er erg mooi uitzagen, was het toch niet helemaal wat ik voor ogen had. En als ik veel geld uitgeef, dan wil ik het ook helemaal hebben zoals ik het voor ogen heb!
Ik sloot de dag af zonder iets gevonden te hebben. Diezelfde avond zat ik met Kasper op de bank met de laptop en ik besloot MY iMenso via internet op te zoeken. Wie weet zat er alsnog wel iets bij wat mij wel aanstond. En voila; mijn eerste kennismaking met It’s Beautiful!
Ze hadden een overvloed aan MY iMenso sieraden op hun webshop staan en ik had meteen een paar modellen die me aanspraken. Eerder gingen ik en mijn ouders bijna ieder jaar wel eens naar een beeldschone bloementuin in Luttelgeest, waardoor ik nog altijd helemaal verzot ben op bloemen (lekker cliché, ik weet het) en toen ik een beeldschone bloemenmunt had gevonden stelde mijn medaillon ketting zich als vanzelf samen. Diezelfde avond nog besteld en na een paar dagen al in huis (er was een onderdeel niet op voorraad, maar daarover werd ik netjes via de e-mail geïnformeerd).
Nog altijd draag ik deze beeldschone My iMenso ketting met veel plezier. Niet alleen dat, maar ik had een nieuwe betrouwbare webshop ontdekt waar (zelfs voor een pietje-precies als ik) genoeg keuze was.

Later kocht ik nog een prachtige bangle armband van zilver die het altijd heel goed doet op feestjes. De armband heeft een mooie stevige kwaliteit en voelt heel egaal aan. Ik heb de armband destijds zelfs laten graveren met wat ik een beetje als mijn motto beschouw.  

En als laatste heb ik een casual kralen armband voor Kasper gekocht van het merk Karma. De levertijd was wel wat langer, maar toch heeft Kasper er inmiddels al veel plezier van. En de armband combineert zo mooi met de lederen armbanden die hij al had!
En om eerlijk te zijn is dit nog maar een kleine greep uit de vele sieraden die ik bij It’s Beautiful heb gekocht (Kasper maakt altijd grappen over dat ik beter een kluis kan aanschaffen voor alle sieraden die ik in mijn sieradendoos bewaar), maar dit zijn voor mij de mooiste.

Hopelijk ben je er volgende maand ook bij wanneer ik weer een gezonde dosis moeder-zijn in de column verwerk.© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss