DE MOOISTE KANE HORLOGES
De horloges van KANE zijn geïnspireerd door de minimalistische beweging in Tokyo en ontworpen in hartje Amsterdam. Net zoals de minimalistische beweging in Japan, focussen ook de mensen achter KANE zich op wat werkelijk belangrijk is in hun horloge ontwerpen. De naam KANE is afgeleid van het Japanse woord “Kaizen”, wat “verbetering” betekend. En verbetering is nu net waar het team achter KANE naar streeft met hun horloges. Mode hoeft niet onpraktisch of duur te zijn. Het zou creatief en betaalbaar moeten zijn – een dynamische uitbreiding van uw persoonlijkheid zodat u uw persoonlijkheid kunt verrijken. Met deze gedachtegang creëerde het team achter KANE een collectie tijdloze doch hedendaagse horloges die de fusie tussen mode en functionaliteit perfect belichamen. Of het nu gaat om een smart watch of een casual horloge, met de vervangbare horlogebandjes kunt u uw KANE horloge gemakkelijk aan uw eigen stijl aanpassen. De simpele en beeldschone ontwerpen zorgen ervoor dat de KANE horloges veelzijdig genoeg zijn voor elke moderne heer.

STIJLVOL ONTWORPEN KANE HORLOGES
Met een assortiment van meer dan 25 unieke horloges en 8 losse horlogebandjes hebt u het met de horloges van KANE voor het uitzoeken. De horloges zelf zijn allemaal gemaakt van edelstaal en voorzien van verschillende kleuren coatings, met zowel edelstalen horlogebandjes alsook leren horlogebandjes. De horlogebandjes bij de KANE horloges zijn gemakkelijk te verwisselen, wat dan ook de reden is dat dit leuke en moderne merk losse horlogebandjes verkoopt. Zo kunt u uw toch al stijlvol ontworpen KANE horloge nog meer aan uw eigen smaak aanpassen. Denk hierbij aan een goudkleurige horloge met een goudkleurige wijzerplaat en een grijs leren horlogeband, een zwart horloge met zwart lederen horlogeband of bijvoorbeeld een zilverkleurig horloge met een zwarte wijzerplaat en een Milanese horlogeband. Al deze horloges zijn naar hartenlust aan te passen met de vele mooie, los te verkrijgen horlogebandjes van KANE.

KANE HORLOGES ALS CADEAU
Dankzij de vele uiteenlopende ontwerpen en dankzij de los te verkrijgen horlogebandjes zijn de horloges van KANE ook zeer leuk als cadeau. De horloges hebben van zichzelf al een stijlvol ontwerp dat menig heer zal aanspreken en de horloges zijn, zeker gezien de kwaliteit die u geboden krijgt, zeer scherp geprijsd. Daarbij kan de begiftigde het ontvangen horloge altijd later nog voorzien van een nieuw horlogebandjes, mocht hij zijn uitgekeken op het bijgeleverde horlogebandje of mocht dit niet helemaal de smaak zijn. Wij pakken uw bestelling altijd leuk voor u in en met onze inpakservice verzekerd u uzelf helemaal van een stijlvol ingepakt geschenk.

KANE HORLOGES BIJ JUWELIER IT’S BEAUTIFUL
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u de mooiste KANE horloges het voordeligst en met de allerbeste service. Dankzij onze smart checkout, die volledig verzorgd wordt door onze payment provider Klarna, bent u verzekerd van een snelle en veilige afhandeling van uw betaling en met de vele verzendmethodes laat u uw bestelling bezorgen waar en wanneer u dat wenst. Bestel vandaag nog een stijlvol KANE horloges voor heren en laat u verrassen door het bestelgemak! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss