Sorteer op

NAMES4EVER KERST SIERADEN

KERST BETEKENT CADEAUTJES BETEKENT NAMES4EVER 

Krijg je net als wij een warm gevoel wanneer je denkt aan Kerst? Want Kerst betekent voor veel mensen: Het huis gezellig versierd, een kerstboom opgetuigd, kaarsjes aan en natuurlijk kerstcadeautjes onder de boom of in de sok. De meest bijzondere cadeautjes zijn vaak ook de kleinste cadeautjes, maar dan wel met een speciale betekenis. Names4ever heeft de meest persoonlijke cadeautjes om te geven.

GEPERSONALISEERDE SIERADEN 

Wie Names4ever zegt, zegt gepersonaliseerde sieraden. Maar wat zijn dat eigenlijk? Kort gezegd zijn dat sieraden die op verzoek van de klant zijn gegraveerd. En dat kan met één of meerdere namen zijn, maar ook met één of meerdere datums of met een familiewapen, een monogram, een logo, een stukje tekst, een vingerafdruk, een pootafdruk of een foto. Door zo’n gravure wordt een sieraad ineens iets heel persoonlijks.

IEDER SIERAAD HEEFT ZIJN EIGEN (KERST)VERHAAL 

Waar voor de ene persoon familie het belangrijkste is, is voor de andere persoon een sportclub het belangrijkste en voor weer iemand anders is een huisdier het meest belangrijk. En vaak is het zo, dat er een heel verhaal schuil gaat achter een gravure. In sommige gevallen worden zelfs meerdere verhalen tegelijkertijd gedragen. Denk maar eens aan een bedelarmband of aan een zegelring en een trouwring aan dezelfde hand. En dat geldt voor de kerstsieraden van Names4ever, die cadeau worden gedaan, natuurlijk ook.

HET MOOISTE KERSTCADEAU VOOR HAAR

Ben je getrouwd met, verloofd met of verliefd op die ene speciale vrouw? Of zoek je iets voor je moeder, die de allerliefste moeder van de hele wereld is? Of iets bijzonders voor je oma of je zus, vriendin, buurvrouw of collega? Op deze pagina vind je alvast een selectie van onze mooiste oorbellen, armbanden, colliers, ringen, foto medaillons, naamkettingen en letterhangers. Maar ook een nieuw horloge of een handige smartwatch kan precies zijn wat bij haar past. Vind je hier niet wat je zoekt? In onze webwinkel is nog genoeg ander moois om uit te kiezen. En wil je als kerstman extra indruk maken? Laat dan een bijzondere boodschap graveren!

HET MOOISTE KERSTCADEAU VOOR HEM

Vind je het lastig om iets te vinden voor die ene speciale man in je leven? Wat dacht je van een stoere ketting? Of een mooi nieuw horloge. Of misschien is jouw man, vader of opa wel een type voor manchetknopen of een dasspeld. Ook deze kun je natuurlijk laten graveren. Maar datzelfde geldt uiteraard ook voor een hanger of een naamarmband.

NAMES4EVER IS ER OOK VOOR DE KLEINTJES 

Heb je er al eens bij stilgestaan dat je ook voor baby’tjes een mooie naamplaatarmband kun laten graveren? Of aan een kind een leuke naamketting cadeau kunt doen? En natuurlijk zijn er ook allerlei hangertjes en oorbellen die binnen het kerst thema passen.

SELECTIE KERSTSPECIALS VAN NAMES4EVER 

Omdat iedereen wel weet dat de kerstdagen duur kunnen uitvallen, heeft Names4ever een selectie gemaakt van sieraden met kortingen van 20% oplopend tot zelfs wel 40%! Deze sieraden, die allemaal gepersonaliseerd kunnen worden, zijn extra leuk als kerstcadeau. En op deze manier weet je zeker dat je voor de aller scherpste prijs slaagt.

ALLES OP TIJD IN HUIS? 

Wil je er zeker van zijn dat jij al je kerstsieraden gegraveerd en wel op tijd in huis hebt? Wacht dan niet langer en bestel ze nu!

NAMES4EVER BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIUFL

Wat u moet weten voordat u Names4ever producten besteld bij juwelier It’s Beautiful:
- u heeft bij ons keuze uit meer dan 1400 verschillende Names4ever producten.
- alle materialen die gebruikt worden staan duidelijk beschreven bij de productteksten.
- u heeft bij alle Names4ever producten de mogelijkheid om deze te laten personaliseren. De manier van personalisatie verschilt per sieraad en is in de afbeelding van het sieraad terug te zien.
- het laten personaliseren/graveren van uw Names4ever sieraad zit bij de prijs in begrepen. U betaald dus niet extra voor de personalisatie.
- alle Names4ever producten worden, door hun personalisatie, gezien als maatwerk en vallen dus onder de regels die betrekking hebben op maatwerk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.
- op alle Names4ever producten zit een levertijd van acht werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat wij uw bestelling doorgeven aan de leverancier. Let u dus op dat, wanneer u uw bestelling op werkdagen na 16.00u of in het weekend plaatst, wij deze pas de volgende werkdag doorgeven aan de leverancier.

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss