Sorteer op

DE MOOISTE FRANK1967 HORLOGES
Frank1967 is een merk dat bestaat uit sieraden en horloges die speciaal zijn ontworpen voor echte mannen. Deze sieraden zijn zodanig ontworpen zodat deze de levensstijl van de echte man kunnen weerstaan, met kwalitatieve en stijlvolle sieraden die lange tijd meegaan en er ook nog eens sportief uitzien. Met dit merk haalt u dus een echt mannen sieraad in huis, waar u langere tijd mee uit de voeten kan. Deze sieraden zijn exclusief voor echte mannen en ook alleen een echte man zal deze horloges willen dragen. Op deze pagina shopt u de mooiste horloges van Frank1967 en bij juwelier It’s Beautiful geniet u ook nog eens de allerbeste service.

STERK ONTWORPEN FRANK1967 HORLOGES
Alle horloges van Frank1967 zijn voorzien van eenzelfde sterk ontwerp, met meerdere kleine variaties waardoor elk horloge toch weer net even anders voelt. De horloges bestaan allemaal uit een edelstalen kast met een afmeting van 42mm met een zwarte coating en een leren horlogeband met stiksel langs de rand, alsook een edelstalen gespsluiting aan de achterkant. De zwarte horlogekast is bij alle horloges hetzelfde, maar de kleur van de wijzerplaat en de kleur van de wijzerplaat en de kleur van de horlogeband verschilt per model. Zo is er een horloge met een roze wijzerplaat en zilverkleurige streepjes als tijdsaanduidingen, met een bruine horlogeband en bijpassend stiksel. Of juist een horloge met een aquablauwe wijzerplaat en een donkerbruine leren horlogeband die samen voor een mooi contrast zorgen. Er zit voor iedere man wel een mooi horloge met een tijdloos ontwerp bij.

FRANK1967 HORLOGES VOOR U
De horloges van Frank1967 voldoen, net als de sieraden, aan de mission statement van het merk en zijn uitermate geschikt voor echte mannen die de levensstijl van een echte man nastreven. Werkt u in de bouw, juist met auto’s of maakt u bijvoorbeeld dingen met uw blote handen, zoals het een echte man betaamd? Dan zijn de sieraden van Frank1967 voor u. De collectie van Frank1967 bestaat, naast horloges, uit meerdere beeldschone armbanden en stijlvolle kettingen met hangers. Zo zit er voor iedereen wel een stijlvol sieraad of stijlvolle accessoire van Frank1967 bij.

FRANK1967 BIJ JUWELIER IT’S BEAUTIFUL
Niet alleen de horloges, maar ook de sieraden van Frank1967 shopt u bij juwelier It’s Beautiful tegen de scherpste prijzen en met het grootste bestelgemak. Deze horloges en sieraden zijn altijd duidelijk beschreven en voorzien van mooie productfoto’s, zodat u precies weet welk product u koopt en hoe dit product eruitziet. Daarnaast maken wij bij juwelier It’s Beautiful gebruik van een smart checkout, waardoor uw gegevens met behulp van de cookies die al aanwezig zijn op uw computer worden aangevuld of zelfs helemaal worden ingevuld. Dit kan u flink wat tijd besparen. Daarna kiest u voor de betaalmethode (iDeal, PayPal, Klarna achteraf betalen en meer) van uw voorkeur en selecteert u de verzendwijze (Aangetekende verzending, brievenbuspakje van PostNL, avondbezorging en meer) die het beste past bij uw situatie. Zo laat u uw bestelling bezorgen waar en wanneer u dat wenst. Bij juwelier It’s Beautiful zetten we alles op alles om u van een zo fijn mogelijke shopervaring te voorzien, zodat u geniet van optimaal bestelgemak en met slechts een paar keer klikken uw Frank1967 horloge besteld. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss