Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina


 

DE MOOISTE MY iMENSO COLLIERS
Of u nu op zoek bent naar een elegant collier, een stoere ketting of een luxueus collier voor bij uw MY iMenso medaillon; bij It's Beautiful biedt het aanbod van MY iMenso colliers voor ieder wat wils. Zo vindt u bij deze colliers de mooiste colliers die gemaakt zijn van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, waarvan sommige bedekt zijn met een goudkleurig of roségoudkleurig laagje en elke ketting is voorzien van een egaal gepolijst oppervlak dat mooi glanst. Verder zijn de ketting in verschillende lengtes te verkrijgen en zijn er verschillende ontwerpen die allemaal weer een geheel ander soort persoon zullen aanspreken. Zo zijn de wat normalere Jasseron colliers geschikt in combinatie met een medaillon, maar ook prima los te dragen en zullen de parel colliers dan juist weer aantrekkelijk zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een collier dat men niet zo snel ziet. En er zijn meerdere schakelkettingen die zijn voorzien van divers gekleurde steentjes ter decoratie die uiteraard ook gecombineerd kunnen worden met uw MY iMenso medaillon. Alle colliers van MY iMenso zijn voorzien van een handige sluiting voor optimaal gebruiksgemak en hebben een ontwerp voor optimaal draagcomfort.

EEN MY iMENSO COLLIER VOOR BIJ UW MEDAILLON
Nagenoeg iedereen die bij de MY iMenso colliers kijkt, zal op zoek zijn naar een collier voor bij haar medaillon dat ze wellicht al heeft of dat ze van plan is om te kopen. En bij juwelier It’s Beautiful hebt u keuze uit een grote verscheidenheid van zowel colliers alsook medaillons en insignia’s, waardoor u gemakkelijk een compleet sieraad samenstelt. U wenst een zilveren medaillon met zirkonia’s in de rand te bestellen, samen met een schakelketting met witte steentjes en zirkonia’s? Geen probleem. Bij juwelier It’s Beautiful stelt u het samen. Of juist een roségoudkleurig medaillon met een roségoudkleurige kralenketting en een stijlvolle 3D insignia? Op www.its-beautiful.nl shopt u het volledige aanbod van beschikbare MY iMenso sieraden tegen de scherpste prijzen en met de beste service.

EEN MY iMENSO COLLIER: OOK LOS TE DRAGEN
De MY iMenso colliers zijn uitermate geschikt in combinatie met de nieuwste en de mooiste medaillons en we raden ook zeker aan om bij uw MY iMenso medaillon een mooi collier bij te bestellen. Maar de MY iMenso colliers zijn ook uitermate geschikt om zonder medaillon te dragen. U kunt deze combineren met een ander soort hanger of juist zonder hanger dragen voor een wat rustiger sieraad. Dankzij de zeer uiteenlopende modellen en ontwerpen kunt u voor elke gelegenheid wel een collier vinden.

MY iMENSO FOREVER YOURS, ALWAYS NEW
De slogan van MY iMenso is Forever Yours, Always New en het is een slogan die zowel tot de verbeelding spreekt, maar die ook perfect aansluit bij hetgeen waar MY iMenso voor staat. Een MY iMenso sieraad is voor het leven en is gemakkelijk aan te passen wanneer uw smaak verandert of wanneer we een ander seizoen in gaan. Op deze manier zult u nooit uitgekeken raken op uw MY iMenso sieraad. En dankzij de verschillende soorten colliers kiest u gemakkelijk het MY iMenso collier dat volledig aansluit bij uw wensen.

© 2008 - 2021 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss