Sorteer op

DE MOOISTE XS4M NEXT SIERADEN
Voor de moderne man is het vaak moeilijk om genoeg tijd vrij te maken voor het uitkiezen van de juiste matchende accessoires. Met XS-eries4men NEXT is dat geen probleem meer! Stijlvolle bracelets gecombineerd met tijdloze, bijpassende hangers zijn gecombineerd in de setjes van NEXT. Hierdoor krijgt u twee losse sieraden tegen een zeer scherpe prijs, die ook nog eens uitstekend te combineren zijn, waardoor uw accessoires één geheel vormen. Gemaakt van edelstaal van de allerbeste kwaliteit en voorzien van verscheidene kleuren PVD-Coating, gaan deze accessoires een lange tijd mee, waardoor u zich kunt richten op de zaken die voor u belangrijk zijn. Outfit en accessoires? Klaar. NEXT!

XS4M NEXT; STERK VAN ONTWERP
De NEXT sieraden sets van XS-eries4men zijn allemaal gemaakt van edelstaal van de allerbeste kwaliteit en de hangers hebben allemaal een dog tag vorm, maar verschillen daarnaast behoorlijk qua ontwerp. Zo bestaat de Starless Night ketting uit meerdere edelstalen schakels met een zwarte coating die mooi op elkaar aansluiten en die samen een stijlvol geheel vormen, met een zwarte dog tag hanger die grotendeels voorzien is van een gematteerde bewerking, met langs de rand een gepolijste strook die voor een mooi contrast zorgt. Dit ontwerp is terug te zien op de zwarte schakelarmband, waardoor het setje een mooi geheel vormt. Hetzelfde geldt voor de Dark Curves set, waarbij de ketting bestaat uit een schakelketting met een dog tag hanger en een dieper gelegen gebogen lijn aan de rechterzijde van de hanger, wat dan ook weer terug te zien is op het langwerpige vlak dat aan de armband zit. De Crossing Lines set heeft een mooie zwarte kleur met meerdere, elkaar doorkruisende witte lijnen en de Steel & Stones set is volledig gemaakt van edelstaal en voorzien van drie zwarte steentjes ter decoratie. Elke set bestaat uit een ketting met hanger en een bijpassende armband. De vier NEXT sets verschillen zodanig qua ontwerp dat wij van mening zijn dat er voor iedereen wel een geschikt setje XS4M sieraden bij zit, dus neem snel een kijkje en shop vandaag nog een XS4M sieraad.

XS4M NEXT VAN DE BESTE MATERIALEN
De sieraden sets van XS4M NEXT zijn gemaakt van edelstaal van de allerbeste kwaliteit. Edelstaal is een stevig metaal dat een vermenging is van ijzer, chroom, koolstof en nikkel. Dit stevige metaal wordt niet of nauwelijks aangetast door vocht, waardoor het dan ook de naam roestvast- of roestvrij staal mag dragen. Dit metaal is sterker en betaalbaarder dan de edelmetalen zoals deze al sinds de oudheid gebruikt worden om tot sieraden te vermaken, waardoor dit metaal tegenwoordig steeds meer aan populariteit wint en dus ook steeds vaker wordt gebruikt om de mooiste sieraden van te maken. Naast dat het metaal steviger is dan de gebruikelijke edelmetalen, is het ook nog eens bewerkelijker wat dan weer leid tot meer mogelijkheden. Denk hierbij aan mooie coatings zodat de sieraden van bonte en uiteenlopende kleuren voorzien kunnen worden.

VOORDELIG EN SNEL XS4M NEXT SHOPPEN
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u binnen een handomdraai de mooiste XS4M NEXT sieraden sets. Dankzij onze smart checkout vult u razendsnel uw gegevens in en dankzij de vele betaalmethodes en verzendmethodes laat u uw bestelling bezorgen waar en wanneer u dat wenst. Shop vandaag nog een mooi XS4M NEXT sieraad of misschien zelfs een set en laat u verrassen door de kwaliteit van de sieraden en natuurlijk de kwaliteit van de service. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss