Sorteer op
 • Bangle Armband met Amazonite Edelsteen van Sujasa
  Bangle Armband met Amazonite Edelsteen van Sujasa

  Deze Bangle armband is afkomstig van het merk Sujasa; een jong en fris merk dat enkel werkt met de mooiste en beste natuurlijke edelstenen. Deze bangle armband is gemaakt van messing van de allerbeste kwaliteit met een…

  € 39,95
 • Bangle met Quartz en Blauwe Geode Druzy Edelstenen van Sujasa
  Bangle met Quartz en Blauwe Geode Druzy Edelstenen van Sujasa

  Deze bangle armband is afkomstig van het merk Sujasa; een jong en fris merk dat enkel werkt met de mooiste en beste natuurlijke edelstenen. Deze armband is gemaakt van messing van de allerbeste kwaliteit met een goudkleurig laagje…

  € 49,95

DE MOOISTE SUJASA ARMBANDEN
De armbanden van Sujasa zijn beeldschone sieraden met een fris ontwerp en prachtige gemstones. Deze sieraden zijn gemaakt van een mooie messing met (vaak) een goudkleurige coating en elk sieraad is voorzien van een werkelijk unieke gemstone die mooi glinstert en de armband voorziet van een beeldschone kleur. Deze Sujasa armbanden zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen waarmee u uw outfit helemaal af kunt maken. En dankzij het slimme materiaal gebruik blijven de sieraden van Sujasa zeer scherp geprijsd, waardoor niet alleen het dragen, maar ook het shoppen leuk blijft.

UNIEKE SUJASA ARMBANDEN
Dankzij de gemstones is elke Sujasa armband uniek. De gemstones zijn namelijk natuurlijke producten, waardoor elke gemstone net weer even anders is dan de rest. Ze kunnen natuurlijk dezelfde kleur of grotendeels dezelfde vorm hebben, maar elke gemstone heeft weer net even een andere structuur of anders gevormde binnenrand. We hebben de meest algemene productfoto gekozen en deze op onze webshop gekocht, maar wees dus gewaarschuwd: uw Sujasa armband zal er net even anders uitzien doordat de gemstones van elkaar verschillen. Groot voordeel: u hebt een werkelijk unieke armband.

VARIËRENDE SUJASA ARMBANDEN
Niet alleen de gemstones maken dat de Sujasa armbanden van elkaar verschillen, maar ook de ontwerpen van de armbanden zelf. Zo zijn er armbanden met en slanke strook met bolletjes aan de losse uiteinden, met aan de voorkant een ovaal met daarin een beeldschone Amazonite edelsteen. Of juist een bangle armband waarbij de twee uiteinden langs elkaar bewegen en beiden zijn voorzien van een beeldschone edelsteen die geplaatst is in een plaatje van messing waarvan de vorm volledig bepaald is door de natuurlijk gemstone. De armband van Sujasa zijn daarbij one-size-fits-all. Dankzij de losse uiteinden zijn de bangle armband licht te verbuigen, zodat u deze gemakkelijk om uw pols past. U hoeft u dus niet druk te maken om de maat en kunt gewoon de armband van uw voorkeur bestellen!

SUJASA ARMBANDEN ALS CADEAU
Dankzij de unieke gemstones zijn de armbanden (en eigenlijk alle sieraden) van Sujasa super leuk als cadeau. Doe uzelf vooral niet tekort en bestel eerst eentje voor uzelf, maar wanneer u deze genoeg hebt geshowd besteld u net zo snel en net zo gemakkelijk een leuke Sujasa armband voor uw geliefde, een goede vriend of een favoriet familielid. Met de sieraden van Sujasa grijpt u nooit mis bij uw zoektocht naar een mooi cadeau. En wat is nu leuker dan een uniek cadeau geven aan iemand waar u om geeft?

SUJASA ARMBANDEN ZONDER MOEITE BESTELLEN
U besteld de Sujasa armbanden snel en gemakkelijk dankzij onze smart checkout. Deze smart checkout van Klarna zorgt ervoor dat u uw gegevens razendsnel invult, toont u enkel de betaalmethodes die voor u beschikbaar zijn en laat u zonder moeite de verzendmethode van uw voorkeur kiezen. Ervaar vandaag nog optimaal bestelgemak bij juwelier It’s Beautiful. En hebt u een vraag over één van onze sieraden? Neem dan contact met ons op via de e-mail of dien een belverzoek in. U zult hoe dan ook te woord worden gestaan door één van onze professionele medewerkers. Alvast veel shopplezier!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss