DE MOOISTE NEW BLING ZILVEREN ARMBANDEN
New Bling bestaat uit meerdere beeldschone zilveren en gouden sieraden en op deze pagina treft u enkel de mooiste zilveren armbanden van dit frisse merk vol met glinsterende zirkonia’s. Deze armbanden hebben stuk voor stuk een fris en (vaak) neutraal ontwerp waardoor deze zich gemakkelijk met elkaar laten combineren, maar ook met andere sieraden. Zo kunt u de New Bling zilveren armbanden gemakkelijk combineren met de sieraden die u al hebt. De zilveren armbanden van New Bling zijn tevens te verkrijgen in diverse varianten met bijvoorbeeld een goudkleurige coating of juist een roségoudkleurige coating, zodat u alsnog wat kleur aan uw sieraden collectie kunt toevoegen. De armbanden van New Bling bestaan veelal uit meerdere slanke schakels die fijntjes op elkaar aansluiten, met aan de voorkant een decoratie in de vorm van een plaatje. Zo hebt u de keuze uit een reeks leuk vormgegeven zilveren armbanden van New Bling.

NEW BLING ZILVEREN ARMBANDEN; STIJLVOL ONTWORPEN
De zilveren armbanden van New Bling zijn stuk voor stuk ontworpen door professionele designers en worden enkel gemaakt van de allerbeste kwaliteit en voorzien van een fijne afwerking waardoor u deze sieraden maar wat graag aan uw collectie zult willen toevoegen en zult willen dragen. De armbanden bestaat uit meerdere slanke schakels die fijntjes op elkaar aansluiten en die samen een altijd stijlvol geheel vormen, met aan de achterkant een handige karabijnsluiting. Zo doet u de armbanden gemakkelijk om en af. Daarbij zijn de armbanden in verschillende varianten verkrijgbaar. Denk hierbij aan een mooie schakelarmband van zilver met een roségoudkleurige coating met aan de voorkant een Infinity teken dat voorzien is van meerdere kleurloze zirkonia’s die mooi glinsteren of juist een beeldschone tennis armband van zilver die voorzien is van zwarte en kleurloze zirkonia’s ter decoraties. En zo zijn er nog diverse varianten te verkrijgen. Voor een compleet overzicht kijkt u simpelweg tussen het aanbod zoals u dat op deze pagina treft!

NEW BLING ARMBANDEN VAN DE BESTE KWALITEIT
De armbanden van New Bling zijn natuurlijk gemaakt van de allerbeste kwaliteit met een mooie afwerking. Zo zijn deze armbanden gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met een gepolijste afwerking. Er zijn zelfs varianten te verkrijgen die voorzien zijn van een goudkleurige coating of een roségoudkleurige coating voor een wel heel luxueuze uitstraling, met meerdere kleurloze zirkonia’s die mooi glinsteren en die voor de bling zorgen! Wel of geen zirkonia’s, met of zonder goudkleurige coating; alle armbanden zijn gemaakt van 925 sterling zilver en bestaan dus voor 92,5% uit puur zilver en voor 7,5% uit andere metalen. Zilver is van zichzelf te zacht om tot een mooi en blijvend sieraad te maken, waardoor edelsmeden het sinds jaar en dag al vermengen met andere metalen om het tot een werkbaar geheel te maken. Zilveren sieraden met deze legering zijn tevens voorzien van een merkje in de vorm van de cijfers ‘925’, zodat u zeker weet dat uw zilveren armband van de allerbeste kwaliteit is.

ZILVEREN NEW BLING ARMBANDEN MET DE BESTE SERVICE
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u altijd de mooiste sieraden en de mooie zilveren armbanden van New Bling zijn daar geen uitzondering op. Deze stijlvolle zilveren sieraden shopt u voordelig en snel bij juwelier It’s Beautiful en daarbij maakt u gebruik van de beste service! Nog niet overtuigd? Bestel vandaag nog een één van de vele zilveren armbanden van New Bling en laat u verrassen!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss